„Probala sam mnogo kobasica, ali on...“: Hajdi Klum nahvalila mladog muža i ispričala sočne detalje iz kreveta

Vesti 01.02.2024 18:28 0

Hajdi Klum je u jednoj emisiji otrkila detalje iz svog intimnog života sa suprugom koji je mlađi od nje 16 godina.

hajdi klum sa suprugom

Profimedia

Poznati model Hajdi Klum ima 50 godina, a njen muž Tom Kaulic 34. U braku su od 2019. godine. Ona je gostovala u emisiji „Call Her Daddy“ i nije se ustručavala da otkrije detalje iz njihovog intimnog života. Rekla je da sate provode u spavaćoj sobi i da dobije želju za intimnim odnosom kad god pogleda svog supruga.

 

 

Na pitanje koja bi bila na skali od 1 do 10, gde 1 znači da je pristojna, a 10 da je potpuni frik u krevetu, Hajdi je odgovorila 9. Otkrila je i da su najluđa mjesta na kojima je imala intimne odnose avion i more. Nije se ustručavala ni da priča o tome da njih dvoje koristile s**s igračke u spavaćoj sobi: "Pa zašto da ne? Ako imate odnose nekoliko sati odjednom, mora više toga da se dešava", rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Potom je dodala: "Mislim da je ženi lakše nego muškarcu jer je pitanje je li muškarac toliko izdržljiv. Muškarci su obično ti koji ne mogu baš dugo. Ali moj muž može." Nije prestajala da hvali svog mladog supruga. "U životu sam probala mnogo različitih kobasica. Ali završila sam s nemačkom. Nemačke kobasice, šta reći?" rekla je Hajdi sa se**ualnom konotacijom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading