Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“

Vesti 06.02.2024 16:44 0

Devojka koja je trebalo da bude kuma na venčanju svoje drugarice slučajno se našla usred porodične drame.

devojka

Printscreen/TikTok

Neke je tajne bolje prećutati, ali jedna žena je bila šokirana kada je od mladine kume saznala šokantnu tajnu. Naime, dok se njena prijateljica veselo pripremala za venčanje, objasnila je kako se našla usred nezgodne situacije.

"Nedavno sam se sprijateljila s tom devojkom koja se udaje, a ona me pozvala na venčanje. Doslovno smo se tek upoznale i sprijateljile", objasnila je. Kao rezultat toga, počela je upoznavati ljude koji će biti na venčanju.

"Prošlog vikenda smo izašli u grad i jedna od deveruša mi je rekla da je mladoženja spavao s mladinom sestrom, mlada nema pojma o tome, a on to želi ponoviti", rekla je. Kara je rekla da je to dovodi u neprijatnu situaciju oko porodičnog problema dok su se zabavljali u klubu.

"Možemo li se vratiti unazad pet minuta kada ovo nisam znala?" rekla je. Žena koja je otkrila ovu tajnu bila je mladina kuma. Kara joj je rekla da joj mora reći i da ne može dozvoliti da se uda za tog čoveka.

 

 

Kuma je rekla da ne može to da uradi jer "ne želi da joj uništi venčanje s muškarcem s kojim je toliko dugo". "Kako ćeš dopustiti da se tvoja najbolja prijateljica uda za muškarca koji ne samo da je bio s njenom sestrom, nego se okolo priča da će to opet učiniti? To je grozno", rekla je. Scenario je nazvala ludim i odvratnim.

Priznala je da je deo nje hteo sve da kaže mladi, ali druga polovina nje je govorila da je se to ne tiče jer je mladu u tom trenutku poznavala samo mesec dana. Osim toga, znala je da će je to slomiti. "Osećam se kao da bih ja, od svih ljudi, trebalo poslednja da budem uključena u to. Ja sam na neki način nebitna u grupi, jer sam nova. Nisam baš bliska ni sa kim tamo", objasnila je.

Karo je priznala da joj se ceo dan motalo po glavi treba li mladi da kaže za neveru budućeg supruga. "Kao prvo, možda mi čak ne bi verovala", rekla je. Deo komentara bio je podeljen oko toga šta bi trebalo da učini, neki su rekli da kaže, a drugi da drži jezik za zubima. "Jednom sam rekla najboljoj prijateljici da je dečko vara. Ona je stala na njegovu stranu. Nikada više nismo razgovarale. Naučena lekcija. Nemoj nikad reći", komentarisala je jedna žena.

"Rečeno ti je s razlogom. Nemaš šta da izgubiš jer zapravo ne poznaješ te ljude. Reci joj i onda joj reci da svi znaju za to", napisao je neko drugi. "Možda si iz tog razloga stavljena u njen život. Ne bi htela da se to dogodi tebi. Ako se prijateljstvo prekine, u redu je. Tek ste se upoznale. Spasi je!" složila se još jedna žena.

Komentari (0)
Loading