"Tužno je ovo gledati": Kanje Vest nastavlja sa bizarnim ponašanjem, izveo Bjanku na većeru bosu i polugolu

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 17:56 0

Otkako se udala za repera Kanjea Vesta, arhitekta Bjanka Senzori privukla je veliku pažnju javnosti svojim šokantnim golišavim izdanjima, za koja mnogi krive uticaj slavnog muzičara.

Kanje i Bjanka

Profimedia

Otkako se udala za repera Kanjea Vesta, arhitekta Bjanka Senzori privukla je veliku pažnju javnosti svojim šokantnim golišavim izdanjima, za koja mnogi krive uticaj slavnog muzičara.

Par je sada primećen u Las Vegasu gde su slavili Bjankin 29. rođendan, a paparaci su ih snimili ispred jednog kasina.

Slavljenica je za ovu priliku odabrala minijaturni gornji deo bikinija, koji je praktino načinjen od dve trakice i iz kojeg su se prelivale njene bujne grudi, a isto je bila i bosa.

 

 

"Tužno je ovo gledati", "Kanje nju koristi samo da bude u centru pažnje", "Jadna žena", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kanje je nedavno na društvenim mrežama objavio Bjankinu golišavu fotografiju uz koju je svečano najavio: "Nema pantalona ove godine", a čini se da se nije šalio, jer je Bjanka sada nosila suknju.

 

 

Repera mnogi optužuju da manipuliše svojom suprugom i tera je da nosi ovako bizarna izdanja, i veruju da je Bjanki potrebna pomoć. Ona je zaključila da su pratioci samo ljubomorni na njezinu novostečenu slavu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading