"Ovo je odvratno, tretiraš je kao lutku": Kanje Vest objavio Bjankine eksplicitne fotke, ljudi zgroženi ovim postupkom

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 11:24 0

Kanje Vest našao se na meti kritika zbog niza polugolih fotografija svoje supruge Bjanke Senzori koje je objavio na Instagramu.

Kanje i Bjanka

Printscreen/Instagram

Kanje Vest našao se na meti kritika zbog niza polugolih fotografija svoje supruge Bjanke Senzori koje je objavio na Instagramu. Objavio je tri fotografije, od kojih svaka ima više od milion lajkova i poslao bizarnu poruku.

"Nema pantalona ove godine", napisao je uz fotografiju na kojoj Bjanka pozira samo u gaćicama, a grudi je prekrila krznom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

Na sledeće dve fotografije pozirala je u crnom korsetu i minijaturnom gornjem delu kupaćeg kostima, a taj je stajling upotpunila visokim crnim čizmama. S druge strane, Kanje je bio odeven od glave do pete u crno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

 

Kritike samo pljušte

Puno je detalja zbog kojih Kanjea sada mnogi kritikuju. Neki govore kako Bjanka sve više liči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardašijan, drugi su se osvrnuli na njene polugole autfite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

"Ona izgleda kao da je iz pornića i sve više liči Kardašijankama", "Duplikat Kim Kardašijan", "Tretiraš je samo kao objekt", "Zašto Bjanka više sliči na Kim K. nego sama Kim?", "Pretvorio ju je u svoju bivšu", "Kunem se da sam mislio da je Kim", "Ovo je odvratno i nasilničko ponašanje", "Kanje, vrati se u crkvu", "Tretiraš je kao lutku, a ne svoju suprugu", "Nadam se da ti deca ovo ne gledaju", "Ovo bi trebalo biti ilegalno", komentarišu njegovi pratioci.

Bjanka i Kanje već duže vreme iznenađuju svojim nesvakidašnjim modnim kombinacijama. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete odeven u crno. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading