"Ponosna sam na ono šta stvaramo": Megan Markl i princ Hari potpisali milionske ugovore, ubrzano osvajaju Holivud

Olja Jelić Vesti 02.02.2024 17:55 0

Princ Hari i Megan Markl rade na hrpi novih Netflixovih projekata uključujući film i dva druga projekta, rekao je izvršni direktor kompanije.

Megan i Hari

EPA

Princ Hari i Megan Markl rade na hrpi novih Netflixovih projekata uključujući film i dva druga projekta, rekao je izvršni direktor kompanije.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali su petogodišnji ugovor s Netflixom 2020. vredan 80 miliona funti. Iako je neizvesno hoće li se ugovor obnoviti sledeće godine, posebno nakon što je njihov ugovor vredan 15 miliona funti za Spotify istekao početkom juna prošle godine.

Sada je Netflixov glavni direktor za sadržaj Bela Bajaria otkrio da Hari i Megan zapravo imaju hrpu projekata u razvoju pod svojom ogrankom Archewell Productions.

 

 

Pripremaju film i seriju

Bajaria je rekao na Netflixovom promotivnom događaju u Holivudu da Saseksovi rade na nekoliko projekata bez scenarija za koje se smatra da su dokumentarci - plus film i serija koji su svi u ranom razvoju.

Konkretni detalji o projektima nisu poznati, ali film bi mogao biti povezan s Harijevom i Meganinom planiranom adaptacijom romana Meet Me At The Lake vrednom 3 miliona funti.

Hari i Megan su prošle nedelje posetili Jamajku na poziv porodice šefa Paramounta Briana Robbinsa, koji im je prijatelj. 

Supružnici, koji su prisustvovali premijeri novog filma Boba Marlija One Love, slikali su se s  Robinsom i njegovom suprugom stilistkinjom Trejsi Džejms koja živi u Los Anđelesu. Prijateljstvo je značajno s obzirom na to da bi mogli da traže nove oblike prihoda usred spekulacija oko ugovora s Netflixom.

 

 

"Ponosna sam na to što stvaramo"

Prošlog novembra Meghan je otkrila da imaju razne projekte na horizontu i da želi napravi "stvari koje teraju ljude da nešto osećaju".

"Imamo toliko uzbudljivih stvari na listi. Jedva čekam da ih objavimo, ali stvarno sam ponosna na ono što stvaramo, a i moj suprug to obožava", rekla je Megan na manifestaciji Variety Women of Power Gala u Los Angelesu. 

Projekti para

Šestodelni dokumentarac Harija i Megan bio je prvi projekt para na Netflixu koji je objavljen u decembru 2022. i sadržao je niz napada na kraljevsku porodicu.

Tri nedelje kasnije su objavili svoj drugi projekt Live to Lead koji govori o globalnim vođama koji su se borili za društvenu pravdu.

Zatim je u avgustu prošle godine Hari objavio svoj poslednji projekt Heart of Invictus, u kojem su prikazani sportisti koji se pripremaju za Olimpijadu 2022. i u kojem je otvoreno govorio o svojim mentalnim problemima nakon povratka sa vojne dužnosti u Avganistanu.

Prošlog avgusta, Netflix je platio 3 miliona funti za filmska prava za romantični roman Carley Fortune Meet Me At The Lake čiji su producenti Hari i Megan.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading