,,Moja mala dama": Kortni Kardašijan u ženskom provodu sa ćerkom Penelope (11) u Australiji, a šta zapravo rade tako daleko?

Vesti 09.02.2024 17:05 0

Kardašijanin slatki selfi u ogledalu u kupatilu sa Penelopom otkrio njen bež kaput, kao i Penelopinu majicu sa leptirom

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

Kortni Kardašijan i ćerka Penelope Skotland uživaju u ženskom izlasku!

Rijaliti zvezda (44), koja je trenutno u Australiji kako bi podržala muža Trevisa Barkera na turneji njegovog benda Blink-182, u petak je podelila nekoliko slika iz restorana u Sidneju.

Na prvoj slici restorana vidi se mali sto sa dva sedišta pored zida na kom je portret psa. Osnivačica Lemme-a jer označila restoran Fred's kao svoju lokaciju.

Kardašijanka je podelila fotografiju na kojoj je prekrstila noge u kaputu pored stola na kome je bila tašna, meni i sveska na vrhu, pre nego što je napravila slatki selfi u ogledalu u kupatilu sa Penelope (11), koju deli sa bivšim Skotom Disikom.

Kardašijanin slatki selfi u ogledalu u kupatilu sa Penelopom otkrio njen bež kaput, kao i Penelopinu majicu sa leptirom, prenosi People.

„Moja mala dama“, napisala je majka četvoro dece uz selfi sa ćerkom.

Kardašijanka je potom podelila snimak velikog bara restorana koji je sadržao mnogo šarenih pića, kao i fotografiju osoblja koje kuva u otvorenoj kuhinji. Ona je potom objavila fotografiju velikog parčeta hleba pored lonca.

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Podsećamo, Kortni je nedavno podelila fotografiju velikog pauka na kojeg je naišla tokom svog putovanja.

„Neka hvala“, napisala je u svom natpisu na svojoj Instagram priči u utorak. „Najveći strah su pauci, mislim da ovo dobro podnosim.

pauk

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Činilo se da je pauk imao krznene noge dok je označavao svoju teritoriju u uglu sobe.

Iako još nije bio na slici na Kardašijanovom putovanju po Australiji, ona i Barker su 1. novembra dočekali svoje prvo dete, sina Rokija Trinaestog.

Pored Penelope i Rokija, Kortni je takođe i majka sinova Rejna Astona (9) i Mejsona Deša (14) sa bivšim Skotom Disikom, dok Barker deli ćerku Alabamu Luelu (18) i sina Landona (20) plus poćerku Atjanu De La. Hoju (24), sa bivšom ženom Šanom Moakler.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading