,,Neka hvala": Sestra Kardašijan se suočila sa svojim najvećim strahom, mnogi će se poistovetititi - strava i užas!

Vesti 07.02.2024 18:43 0

„Moj najveći strah su pauci, mislim da ovo dobro podnosim..."

Kortni

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (44) je u utorak podelila sliku ogromnog pauka na svom Instagramu i označila da je u Australiji.

„Hm, ne hvala“, glasio je njen natpis. „Moj najveći strah su pauci, mislim da ovo dobro podnosim," nastavila je.

pauk

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

U svojoj prethodnoj Instagram priči, Kardašijanka, čija sestra Kim Kardašijan takođe ima strah od pauka, objavila je fotografiju na kojoj putuje u zadnjem delu automobila dok je naslonila noge na sedište.

pauk

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Njeno putovanje u Australiju dolazi nakon što su zvezda i njen suprug Travis Barker na svet dočekali sina Rokija Trinaestog pre tri meseca

„Kortni je dobro. Mazi se sa bebom i ne napušta je. Ona je u majčinskom blaženstvu", rekao je izvor za People ranije ovog meseca. "Imala je tešku trudnoću, ali se na kraju sve isplatilo."

Osnivačica Lemme-a i Barker (45) dočekali su Rokija 1. novembra, samo nekoliko nedelja nakon što je podvrgnuta hitnoj operaciji fetusa usred komplikacija u trudnoći.

Kortni je takođe majka ćerke Penelope Skotland (11) i sinova Rejna Astona (9) i Mejsona Daša (14), koje deli sa bivšim partnerom Skotom Disikom. Barker deli ćerku Alabamu Luelu (18) i sina Landona (20), plus pastorku Atianu De La Hoju (24) sa bivšom ženom Šanom Moakler. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading