"Ista kao sve ostale": Evo kako sada izgleda Ešli Grejem, manekenka od 92 kilograma koja je ponosno nosila svoje obline

Olja Jelić Vesti 08.02.2024 11:36 0

Ešli Grejem najnovijim videom razočarala fanove

Ešli Grejem

EPA

Plus size model Ešli Grejem, koju je časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom sveta u 2023. godini, snimila je video na kojem pozira u donjem vešu i iznenadila svoje obožavatelje. Pažnju je privukla njena vitka linija što je izazvalo negativne reakcije.

 

 

"Toliko o raznolikosti", "Još jedna korisnica Ozempica", "Volela sam te zbog tvog pozitivnog stava o svom telu. Sada si poput ostalih plastičara u Holivudu", "Šta se desilo sa oblinama koje su te proslavile, zašto svi žele isto da izgedaju?", pišu joj nezadovoljni fanovi.

Ima 20 miliona pratilaca

Inače, lepotica koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru ima vrlo uspešnu karijeru. Sarađuje sa svetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 miliona ljudi, a mnoge žene širom sveta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promenila način na koji se gleda žensko telo. 

 

 

 

Često deli svoje prirodne fotografije, bez imalo ulepšavanja i filtera, kako bi istakla prirodnu lepotu i ponosno pokazuje strije i celulit. Napisala je i inspirativnu knjigu pod nazivom "Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, lepota i moć".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading