"Sa 12 godina su mi rekli da treba da smršam": Uprkos svemu Ešli Grejem je danas najtraženiji model

Olja Jelić Vesti 26.08.2023 20:30 1

Ešli je također priznala da je kao devojčica bila svesna svog izgleda, ali da joj to nikad nije predstavljalo problem

Ešli Grejem

Shutterstock

"Plus size" model Ešli Grejem osvanula je na naslovnici nemačkog "Voguea" za septembar i progovorila o preprekama na koje je naišla u modnoj industriji.

 

 

- Jedan od prvih fotografa s kojima sam sarađivala rekao je mojoj majci: Ako bi Ešli smršala i prešla s veličine 12 na veličinu 6, mogla bi stalno raditi. Imala sam 12 godina tada. Mogu zamisliti kako se mlade devojke danas osećaju zbog društvenih mreža - prisetila se Ešli svojih početaka. 

Ešli je također priznala da je kao devojčica bila svesna svog izgleda, ali da joj to nikad nije predstavljalo problem. Sve dok nije ušla u svet mode. "Bila sam vrlo svesna da mi se bedra trljaju jedno o drugo, da mi trbušna masnoća izlazi iz pantalona, da su mi ruke deblje od ruku mojih prijatelja", prisetila se manekenka.

 

 

Ešli je izgradila vrlo uspešnu karijeru, a magazin "Maxim" ju je u aprilu ove godine proglasio najseksepilnijom ženom na svetu. Inače, manekenka je u braku s Džastinom Ervinom od 2010. godine, a zajedno imaju troje dece.

 

Komentari (1)
Loading
ss
26.08.2023 20:39

Bolje da je na vreme povela računa o kilaži i zdravlju.Nije reč o estetici već o prekomernoj gojaznosti koja vodi u dijabetis,visok pritisak, povišen holesterol i trigliceride,probleme sa srcem,disanjem, jetrom i svim drugim organima koji trpe zbog prekomerne težine. Da li su i bolesti koje izaziva gojaznosti sek**pilne?