Majli Sajrus na dodeli Gremija ukrala svu pažnju: Njena haljina koja je rađena 675 sati je pravo remek delo visoke mode

Olja Jelić Vesti 06.02.2024 17:55 0

Majli Sajrus je svojim odevnim kombinacijama privukla sve poglede na ovogodišnjoj dodeli nagrade Gremi.

Majli Sajrus

EPA

Majli Sajrus je svojim odevnim kombinacijama privukla sve poglede na ovogodišnjoj dodeli nagrade Gremi. Iako se presvlačila nekoliko puta, najviše pažnje ukrala je haljina koju je nosila na crvenom tepihu na početku večeri.

Prozirna haljina načinjena od ziherica delo je modne kuće Maison Margiela. Oni su sada objavili detalje o izradi kreacije. Haljinu je osmislio kreativni direktor brenda John Galiano.

Rađena je 675 sati

"Povodom 66. dodele Gremija Majli Sajrus obukla je haljinu Maison Margiela Artisanal. Kreaciju je za nju dizajnirao kreativni direktor John Galliano, a izrađena je u haute couture ateljeima Maison. Haljina, koja je zahtevala 675 sati izrade, sadržala je mukotrpan raspored od 14.000 ziherica", napisali su uz video.

 

 

Ispod njihove objave skupilo se mnogo komentara. Neki su prepoznali da je Galiano davne 1997. već radio haljine sa zihericama, pa se sada pitaju hoće li takvih kreacija biti još u novoj kolekciji. Bilo je i onih koji su se čudili kome se isplati raditi haljinu toliko dugo.

"675 sati za jednu haljinu. I sama sam dizajnerka pa me zanima koliko to košta?", "Kako se ta haljina oblači?", "Na prvu se uopšte ne vidi da su ziherice u pitanju", "Majli izgleda senzacionalno u haljini", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading