Postoji li nešto da joj ne ide od ruke? Kim Kardašijan snima dokumentarac o slavnoj Elizabet Tejlor, a krije i još jedno iznenađenje

Vesti 31.01.2024 17:30 0

„Elizabet Tejlor je bez pardona bila dosledna sebi, bila je borac“

Kim

Profimedia/Printscreen/YouTube/The Take

Kako medijska spekulisanja navode Kim Kardašijan će zaista producirati dokumentarni serijal o slavnoj Elizabet Tejlor. Javnost još jednom negoduje poteze popularne sestre iz Kardašijan-Džener klana implicirajući da je reč o umanjivanju značaja jedne od najvažnijih ličnosti kinematografije dvadesetog veka. Nastavno na producentske sposobnosti Kim Kardašijan kažu i da će se upravo ona pojaviti u samom dokumentarcu.

Elizabet

Profimedia

 

Međutim, zašto nas ova vest nimalo ne iznenađuje? Naime, Kim Kardašijan je bila poslednja koja je intervjuisala Elizabet Tejlor pre nego što je preminula, a intervju se odigrao u martu 2011. godine.

Bez pardona i dosledna sebi

Naslov dokumentarca glasi ,,Elizabeth Taylor: Rebel Superstar", a serijal nastoji da prikaže njeno glumačko umeće koje je zaludelu celu jednu industriju. Takođe, biće prikazan i način na koji je redefinisala odnos između filmskih zvezda i njihove publike, kao i kako je uspela da modifikuje samu prirodu slave.

„Elizabet Tejlor je bez pardona bila dosledna sebi, bila je borac“, istakla je Kim Kardašijan.

Pored Kim, intervjui u dokumentarcu će uključivati razgovore sa glumicom i dugogodišnjom prijateljicom Elizabet Tejlor, Dama Džoun Kolins, kao i muzičarkom Kerol Bajer Sejdžer. Takođe, u serijalu će govoriti i naučnik dr. Entoni Fauči koji je bio uz Elizabet u trenucima kada se borila sa opakom bolešću. Kari Lia i Hamiš Ferguson biće izvršni producenti koji će raditi rame uz rame sa Kim Kardašijan, prenosi Journal.rs.

Elizabet Tejlor je svojim neprikosnovenim glumačkim talentom i otmenim izgledom dominirala u kinematografiji pedesetih godina. Karijeru je započela još kao devojčica, a u filmovima je tumačila veoma snaže ženske uloge koje su dozom sarkastičnog načina govora dovodile u pitanje tadašnji sistem, kao i nepovoljan položaj žena. Upravo zbog toga, predlažemo da pogledate filmski maraton posvećen upravo čuvenoj glumici.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading