Čista provokacija: Korset haljina Maraje Keri bila je u centru pažnje, pevačica zapalila crveni tepih na dodeli Gremija

Olja Jelić Vesti 03.02.2024 11:04 0

Maraja Keri prisustvovala je dodeli nagrada koja prethodi Gremiju, a bila je u centru pažnje zbog aufita koji je birala za ovu priliku.

Maraja Keri

Profimedia

Umesto tipične haljine, Maraja Keri je odlučila da izađe na crveni tepih u kombinaciji koja deluje poput donjeg veša. Za ovu priliku, zvezda je uparila korset bronzane boje sa odgovarajućim delom prozirne tkanine od tila koji je nosila kao suknju.

Pokazavši noge, donji deo Marajine odeće bio je proziran od struka naniže i otkrivao je cipele na visoku petu ispod. Dodatno je dodala još sjaja, upotpunivši izgled dijamantskom ogrlicom, narukvicom i minđušama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

 

 

Na događaju je nagrađena Global Impact nagradom, a kako se navodi u saopštenju ona "priznaje afroameričke muzičke kreatore čija je posvećenost umetničkoj formi uvelike uticala na industriju i čije nasleđe inspiriše bezbrojne pojedince širom sveta, slaveći one koji, kroz vođstvo i strast, osnažuju druge da prigrle svoje autentično ja i doprinosi pozitivnim promenama".

Dok je primala nagradu na sceni, Maraja je održala govor pa je upitala: "Je li ovo pravi Gremo? Nisam ga videla tako dugo"

"Čudno je. Ne znam shvatićemo o čemu se radi kasnije".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading