Prvo Avril, a sada i Dua: Slavna pop pevačica stiže na Balkan, poznat datum i mesto!

Vesti 26.01.2024 17:03 0

O njenom velikom prošlogodišnjem uspehu svedoči činjenica da je bila nominovana za ovogodišnji Zlatni globus

Dua Lipa

EPA

Čini se da su spekulacije bile istinite – Dua Lipa dolazi u Hrvatsku. Prema pisanju portala Istarski.hr, popularna pevačica održaće koncert u pulskoj Areni 8. i 9. juna. Pop zvezda samo je još jedna u nizu poznatih muzičara koji će ove godine nastupati na ovoj lokaciji. Pored nje, za sada je potvrđeno da dolaze Leni Kravic, Avril Lavinj, kao i Simpl Majnds.

Dua Lipa se u fokusu javnosti našla još 2015. godine zahvaljujući hitu ,,Be The One", a nakon toga su se javile saradnje sa ličnostima kao što su Kalvin Haris, Šon Pol, Elton Džon i mnogi drugi. Njene uspehe teško je pobrojati jer gotovo sve što objavi automatski postaje hit. A poslednja takva pesma je ,,Houdini" koja je nastala u saradnji sa Tejm Impalom.

Ipak, njenu prošlu godinu sigurno je obeležio film ,,Barbi" za koji je snimila pesmu ,,Dance The Night". Pored toga, u njemu je imala i svoj glumački debi sa obzirom na to da se u filmu pojavila kao ,,Barbi" sirena. O njenom velikom prošlogodišnjem uspehu svedoči činjenica da je bila nominovana za ovogodišnji Zlatni globus. Iako nije otišao u njene ruke, Dua Lipa je do sada osvojila tri Gremija i šest Brit nagrada.

Koliko smo mogli videti, karte za ovaj koncert još uvek nisu u prodaji. Međutim, sudeći po potencijalnim datumima, one bi uskoro trebalo da budu dostupne, prenosi Journal.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

A dok do toga ne dođe, Dua Lipa je najavila novu pesmu pod nazivom ,,Training Season" koja će izaći 15. februara. Ona predstavlja korak bliže ka trećem studijskom albumu koji svi fanovi njene muzike sa nestrpljenjem iščekuju. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading