Deca Rajana Goslinga neće gledati film "Barbi": Poznati dasa otkriva zašto brani ćerkicama vide tatu u ulozi Kena

Vesti 18.01.2024 12:54 0

„Ne znam da li treba da vidite svog tatu kao Kena“

barbi

Printscreen/Youtube

Rajan Gosling je imao niz zapaženih uloga u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri, ali ih je trenutno u senci ova najnovija. Zbog ogromne popularnosti filma 'Barbi', čini se da će Gosling još dugo biti - 'Samo Ken'. Šta glumac misli o tome govori i to što svojim ćerkama ne dozvoljava da gledaju film.

Ćerke Rajana Goslinga, Esmeralda (9) i Amada (7) trenutno su verovatno u najboljim godinama za igru sa Barbika. Međutim, to ne znači da glumac planira da im pusti da pogledaju film 'Barbi', koji je prošle godine definitivno bio globalni hit. Zašto? Zato što ne želi da ga vide kao Barbinog ljubaznog dečka Kena, odnosno da ga identifikuju sa tim likom, navodi Miss7.

„Ne znam da li treba da vidite svog tatu kao Kena“, našalio se Gosling tokom nedavnog intervjua na Filmskom festivalu u Santa Barbari. „Ne znam sa koliko godina je dobro videti svog oca u toj ulozi. Prilično je ludo."

Iako njegove ćerke (kao ni njegova supruga Eva Mendes) nisu videle tatino kinematografsko remek-delo na velikom platnu, otišle su sa njim jednog dana na set da vide kako njihov otac oživljava lik Kena. „Videli su delove toga i došli na set onog dana kada sam radio jednu pesmu“, otkrio je on.

Ipak, možda će jednog dana Gosling popustiti i pustiti ćerke da gledaju film koji obara rekord. „Znao sam da im se sviđa to što radim jer su u početku stalno govorili: 'Hej, možemo li u Target?' I otišli ​​smo u Target, a onda bi oni polako prošli pored prolaza sa Barbikama“, priseća se on. "I moja supruga i ja smo nekako shvatili: 'OK, mislimo da je vreme da im dozvolimo da imaju Barbike'."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Međutim, njegove ćerke „nije bile zainteresovane za Kena, što je takođe bilo prilično interesantno.“ Tokom vikenda, Gosling i njegov kolega Mark Ronson odneli su nagradu kritičara za pesmu „I'm Just Ken“ iz filma. Goslingova zbunjena reakcija na pobedu ubrzo je postala viralni hit. Njegova supruga Eva Mendes podelila je snimak na društvenim mrežama uz natpis „OBOŽAVAM GA!!!!“. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading