"Jednom se živi": Evo kako je Riz Viterspun odgovorila kritičarima koji su je napali zbog snežnog deserta

Olja Jelić Vesti 23.01.2024 17:31 0

Glumica Riz Viterspun se ne kaje zbog jedenja deserta od snega u TikTok videu. Objavila je video u kojem je kritičarima htela da dokaže da sneg koji je jela nije prljav.

Riz Viterspun

Printscreen/TikTok

Glumica Riz Viterspun se ne kaje zbog jedenja deserta od snega u TikTok videu. Objavila je video u kojem je kritičarima htela da dokaže da sneg koji je jela nije prljav.

"Ovde ima toliko ljudi koji govore da je sneg prljav pa smo uzeli sneg iz dvorišta, stavili smo ga u mikrotalasnu i čisto je. Je li ovo loše? Zar ne bih trebala jesti sneg?" rekla je Riz u subotu. 

 

 

Zatim je objavila drugi video u kojem je branila svoj snežni desert. 

"Samo jednom se živi"

"Ok, mi smo nekako u kategoriji 'samo jednom se živi', a sneg ovde pada možda jednom godišnje. Ne znam! Takođe, želim da kažem da je bilo je ukusno! Bilo je tako dobro", dodala je glumica. 

 

 

Zvezda filma Plavuša s Harvarda ispričala je da je odrastala pijući vodu iz slavine umesto filtrirane vode.

"Pili smo vodu iz slavine. Zapravo smo stavljali usta na slavinu i onda ponekad leti, kad je bilo vruće, pili smo iz dvorišnog creva. Možda sam zato ovakva", kazala je i dodala: "Dakle, ono što želite da mi kažete je da moram da filtriram sneg prije nego što ga pojedem? Jednostavno ne mogu. Filtrirani sneg. Ne znam kako to učinim."

 

 

Obožavatelji su Riz napali nakon što je na TikToku objavila video na kojem se vidi kako uživa u "Chococinnu", ledenom desertu koji je napravila od snega skupljenog sa svog automobila, hladne kafe, čokolade i sirupa od karamele.

Mišljenje stručnjaka

Stručnjaci imaju oprečna mišljenja o sigurnosti jedenja snega.

 

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

 

 

Jedna studija iz 2016. pokazala je da sneg može da apsorbuje otrovne stvari koje dolaze iz izduvnih gasova automobila. Međutim, istraživači su godinu dana kasnije otkrili da je sveže napadali sneg siguran za konzumaciju u umerenim količinama.

BONUS VIDEO:

 
Komentari (0)
Loading