Riz Viterspun prvi put u javnosti nakon objave o razvodu: Blista u jednodelnom kupaćem kostimu, a u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 28.12.2023 15:37 0

Glumica Ris Viterspun je prvi put otišla na odmor, nakon što je objavila da se razvodi od Džima Tota.

Riz Viterspun

Profimedia

Glumica Riz Viterspun i lovac na talente Džim Tot objavili su početkom godine da se razvode, nakon 12 godina braka. Vest je tada iznenadila mnoge fanove, a oni su pružili sledeće saopštenje:

- Imamo neke lične vesti da objavimo... S velikom dozom pažnje i razmatranja doneli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko predivnih godina zajedno i idemo napred s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili. Naš najveći prioritet je naš sin i cela naša porodica dok prolazimo kroz ovo sledeće poglavlje. Te stvari nikad nisu lake i krajnje su lične. Zaista cenimo poštovanje privatnosti naše porodice u ovom trenutku.

 

 

Od tada, glumica nije imala predaha, već je vredno radila, a sada je rešila malo da se odmori i to na luksuznim meksičkim plažama.

Ona je blistala u jednodelnom kupaćem kostimu, a jedan detalj nije mogao da prođe neopaženo. Ris je sve vreme imala osmeh od uva do uva, pokazujući da je, koliko god bila bolna, odluka o razvodu ipak bila najbolje rešenje. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading