Selena ponovo na malim ekranima: U toku snimanje nastavka čarobne serije, pridružiće joj se i "veliki brat"!

Vesti 19.01.2024 21:09 0

Nastavak će zabeležiti posledice „misteriozne incidente u ,,WizTech-u"...

Selena

Disney Channel / Everett / Profimedia

Selena Gomez i Dejvid Henri se vraćaju ,,Čarobnjacima sa Vejverli Plejsa!

Dizni je najavio da će se njih svoje ponovo udružiti. Gomez (31) će ponovo biti u ulozi Aleks Ruso, kao gostujuća zvezda u pilotu, dok će Henri (34) biti redovni član serije i glumiti Džastina Rusa.

Nastavak će zabeležiti posledice „misteriozne incidente u ,,WizTech-u", gde je odrasli Džastin Ruso ostavio svoje čarobnjačke moći iza sebe, odlučujući se za normalan, ljudski život sa svojom ženom i dva sina. Ali dobija iznenađenje kada mu se na vratima pojavi moćni mladi čarobnjak kome je potrebna obuka... a Džastin mora da prihvati svoju prošlost da bi osigurao budućnost sveta čarobnjaka“, navodi se u zvaničnom sinopsisu.

 

@davidhenrie The Russo’s are excited to become apart of your family, once again, but we’ve grown 😊 2024, the year magic comes back! 🪄 #WizardsOfWaverlyPlace #WoWP #DisneyChannel #BigAnnouncement #Disney #FYP #ForYou ♬ original sound - David Henrie

 

Dženis Lien Braun igraće glavnu ulogu Bili, moćnog mladog čarobnjaka kome je potrebna obuka. Alkaio Tiel će igrati Justinovog najstarijeg sina Romana, dok će Mimi Đianopulos preuzeti ulogu Džastinove supruge Điade.

Dizni kanal je objavio vest na Instagramu, podelivši snimak scenarija sa štapićem iz serije.

 

 

Henri je odgovorio u odeljku za komentare, napisavši: „Spremite se da Rusoovi ponovo postanu deo vaše porodice, ali mi smo porasli! Vraćamo se u 2024. godini”

Gomez je takođe reagovala na vesti na društvenim mrežama, ponovo objavila priču iz ,,Deadline-a", napisavši da je "jako uzbuđena" . Zatim je podelila retrospektivnu fotografiju nje i Henrija sa seta ,,Čarobnjaka sa Vejverli Plejsa" uz natpis „Vratili smo se“. 

Gomez i Henri će takođe biti izvršni producenti serije, koja je već objavila pilot, prenosi ,,Deadline". 

 

Bonus video:

  

 

 

Komentari (0)
Loading