"Gola" haljina i 450 hiljada šljokica: Selena Gomez oduševila stajlingom na dodeli Emi nagrada, svi pogledi bili su uprti u nju

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 21:30 0

Na crvenom tepihu povodom dodele Emi nagrada Selena Gomez vratila je nekada mega popularan trend 'golih' haljina i zablistala u haljini Oscar de la Renta prekrivenom sa 450 hiljada šljokica

Selena Gomez

Profimedia

Na crvenom tepihu povodom dodele Emi nagrada Selena Gomez vratila je nekada mega popularan trend 'golih' haljina i zablistala u haljini Oscar de la Renta prekrivenom sa 450 hiljada šljokica.

Prošle nedelje Selena Gomez zatvorila je crveni tepih Zlatnih globusa u vatreno crvenoj midi koktel haljini sa prorezima, sada je to opet učinila na dodeli Emi nagrada.

A jedno je sigurno – na 75. po redu dodeli nagrada Emi niko nije tako blistao kao Selena Gomez. Glumica koja je imala ulogu u seriji "Samo ubistva u zgradi" na crveni tepih donela je šljokice u punom sjaju. Naime, Selena je nosila haljinu Oscara de la Rente šivanu po meri i izvezenu sa 450 hijada šljokica.

Selena je u pomoć za stajling za ovaj događaj pozvala stilistkinju Erin Volš. Njena haljina bez naramenica sadržala je kristalne motive paprati koji su se mogli videti u kolekciji Oscara de la Rente za 2024.

Selena je stajling upotpunila clutch torbicom Tajlera Elisa i Tiffany & Co. nakitom. Jean Schlumbergerovom ogrlica Tiffany Bird on Rock, izrađena u platini i 18-karatnom žutom zlatu, sadržavala je morganit, dijamante i ružičaste safire. A Selena ju je upotpunila odgovarajućim cvetnim prstenom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading