"Moja bliznakinja": Kim Kardašijan objavila preslatku sliku malene Čikago (6), sličnost je neverovatna!

Vesti 19.01.2024 17:47 0

Kardašijanina objava dolazi nakon što je u ponedeljak čestitala rođendan svojoj ćerci koja je napunila 6 godina...

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan (43) je današnjom objavom na Instagramu dokazala koliko je njena ćerka Čikago (6) liči na nju.

Nazvavši svoju ćerku „Moja bliznakinja“, osnivačica SKIMS-a, podelila je objavu na svom Instagramu na kojoj su  fotografije nje kada je bila devojčica i Čikago sada. Kim ima sličan izraz kao njena devojčica, čija je kosa oblikovana u dve male punđe.

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Kardašijanina objava dolazi nakon što je u ponedeljak čestitala rođendan svojoj ćerci koja je napunila 6 godina, navodi People.

"Srećan 6. rođendan Čikago! Iskreno nisam znala previše o tome kako bi bilo podizanje devojčice u znaku Jarca, ali ti to činiš tako lakim, zabavnim i smešnim!!!" ponosna mama je napisala u svom natpisu.

„Već vidim odlučnost i ambiciju koju imaš u sebi. Tako si pametna, slatka, blesava i simpatična svima oko sebe, posebno tvojim rođacima! Čarobno je videti vas sve zajedno i svu ljubav koja postoji između vaših plemena."

 

 

„Toliko te volim Šaj Šaj i ne mogu da verujem da imaš 6 godina! Presrećna što sam tvoja mama!“ zaključila je objavu. 

Sledećeg dana, Kim je takođe podelila snimke sa rođendanske zabave na temu ,,Bratz" lutki, koja je uključivala rođendansku tortu u obliku srca i njenu sopstvenu ružičastu modnu pistu, po kojoj je šetala sa svojim rođakom Drim Kardašijan.

Kim deli svoju devojčicu sa bivšim mužem Kanjeom Vestom. Bivši par takođe ima ćerku Nort (10) i sinove Seinta (8) i Sama (4). 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading