"Ljubav je za siromašne i ružne": Bogata influenserka prosula kontroverzan stav, uzdrmala internet!

Vesti 16.01.2024 14:43 0

Izi je majka dva sina i tvrdi da je „izvršni direktor svoje porodice“, dok njen muž radi daleko od kuće...

Izi

Printscreen/TikTok/averagerichhousewife

Bogata domaćica tvrdi da je 'ljubav prema siromašnim i ružnim ljudima'. Izi Anaja je ranije bila na naslovnim stranama upozoravajući druge žene da možda neće biti odrezane zbog njenog luksuznog načina života. Sada, 44-godišnjak tvrdi da možete 'naučiti da volite bilo koga' leteći njihovim privatnim avionom, prenosi The Sun.

Izi je majka dva sina i tvrdi da je „izvršni direktor svoje porodice“, dok njen muž radi daleko od kuće. Nedavno je počela da ga naziva svojim „šećernim taticom“ i pozvala žene u dvadesetim godinama da nađu muškarca koji će im plaćati kiriju.

I, u nedavnoj objavi na Instagramu, senzacionalno je podelila da misli da je prava romansa za siromašne i ružne ljude. „Jednom sam volela muškarca... ali me je brzo naučilo da je ljubav za siromašne i ružne“, rekla je, „Mi lepe devojke imamo opcije – iskoristimo ih! Možete naučiti da volite bilo koga sa 14.000 metara na nebu u privatnom avionu, obećavam'.

 

 

Ali Izi se suprotstavila njenoj tvrdnji govoreći mladim ženama da je pravi uspeh biti svoj „šećerni tatica“, ali i imati svog. „Hajde da se postaramo da sledeća generacija žena ovo ne zabrlja jer imaju opcije i mogućnosti koje sve mi starije devojke nismo imale“, dodala je ona, „Ljubav može da čeka“.

 

@averagerichhousewife Dont waste those Sugar Daddy years pounding the pavement!!! POUND OTHER THINGS🤣 #sugardaddy #richmom #genz #adviceforgirls @Phoebe | NYC LIFESTYLE ♬ original sound - Izzy Anaya / NYC Lifestyle

 

Izin muž joj je navodno obezbedio privatni avion, kuću u Njujorku, seoske kuće i kuće za odmor širom SAD i bezbroj dizajnerskih tašni. Ali upozorila je da glamurozan način života može biti usamljen ako niste stvoreni za to. „Budite spremni da sami odgajate svoju decu jer vaš muž ne dolazi kući u pet sati“, rekla je ona u TikTok video snimku prošle godine, „Morate biti veoma nezavisni i veoma kompetentni da biste napredovali u ovom načinu života. "

Iziin pogled na život doveo je do toga da je stekla lojalne pratioce na društvenim mrežama u potrazi za postizanjem svog ultimativnog načina života. Ima preko 115.000 pratilaca na video platformi TikTok, a skoro 30.000 na Instagramu. Kreatorka sadržaja je čak pokrenuo sopstveni „rijaliti šou“ na svom YouTube kanalu, prikladno nazvanom - Prosečna bogata domaćica.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading