"Ja sam Kim Kardašijan, naravno da...": Ni rijaliti zvezda nije odolela viralnom TikTok trendu, pokazala fanovima svoje najdraže skupocenosti!

Vesti 18.01.2024 10:22 0

Proizvodi njenog brenda su bili postavljeni po zidovima u drugoj prostoriji...

Kim

Printscreen/TikTok/kimkardashian

Kim Kardašijan (43) se pridružila viralnom TikTok trendu pruživši pogled na svoju kancelariju ,,SKKN BY KIM" u video snimku koji je postavljen na platformu u sredu. Skoro minutni snimak počeo je tako što je Kardašijan stajala u hodniku ispunjenom naslovnicama njenih časopisa.

Zatim je ušla u svoju glam sobu koja je imala lutku sa njenim merama, prošla pored zida ispunjenog ogromnim televizijskim ekranom koji prikazuje njene kampanje za lepotu i stolom sa 3-D modelom „mog mozga i mog aviona“.

 

 

Proizvodi njenog brenda su bili postavljeni po zidovima u drugoj prostoriji. Završila je video tako što je pokazala sobu za koju je rekla da je "prilagođeni Rik Ovens". Kardašijanka je u utorak objavila veliku najavu na Instagram nalogu ,,SKKN BY KIM", prenosi People.

„U redu, ljudi, čitala sam komentare na SKKN nalogu, i mnogi od vas žele da vratimo kozmetiku u boji“, kaže ona na početku videa pre čitanja komentara obožavalaca u kojima se od nje traži da kreira nove proizvode za šminkanje .

Nakon što je poslala poljubac i rekla: „Čujem vas, ljudi“, video se završava tako što na ekranu treperi datum 26. januar 2024.

Debitantska kolekcija brenda lansirana je u junu 2022. Kim je rekla da joj je kao inspiracija za brend poslužila njena dijagnoza psorijaze.

„Ono što je počelo kao dijagnoza psorijaze postalo je katalizator za moje putovanje otkrića za negu kože, inspirišući me da naučim više o svojoj koži i kako da se brinem o njoj“, rekla je ona u saopštenju za javnost. „Rad sa nekim od vrhunskih dermatologa i estetičara tokom godina dao mi je neverovatnu priliku da učim iz njihove stručnosti – i znala sam da moram da podelim svoja saznanja.

SKIMS, Kardašijanov brend odeće za oblikovanje tela, takođe je doživeo slične pohvale obožavalaca. Brend je sarađivao sa poznatim ličnostima kao što su Kardi Bi, Kim Katral i Patrik i Britni Mahom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading