Vratila se pop kraljica Riri! Muzički producent obelodanio uzbudljivu vest, fanovi sa nestrpljenjem čekaju njen novi projekat

Vesti 19.01.2024 17:04 0

Rijana je u brojnim intervjuima govorila kako nije odustala od muzike...

Rijana

Profimedia

Godinu dana nakon emotivnog nastupa na poluvremenu ,,Super Bowl-a", koji je izgleda kao svojevrsna vremenska kapsula, pojavili su se prvi znaci da Rijana nije u potpunosti odustala od muzike i posvetila se modnoj i ,,beauty" industriji. Iako fanovi bespogovorno vole sve što Riri radi i njen uticaj unutar gorepomenutih industrija zaista jeste neizbrisiv, kada je reč o njenoj muzici možemo neometano da postavimo tezu kako je to jedna od gorućih tema svetske muzičke scene.

Pesma ,,Lift me up" nije „utolila žeđ“ najvatrenujim obožavateljima, ali možda ova vest hoće. Naime, poznati muzički producent Depjuti 718 u nedavnom intervjuu za magazin ,,Complex" govorio je o novim projektima, među kojima se našla i saradnja sa omiljenom nam „lošom devojkom“.

„Slao sam melodije i dobijao pozitivne povratne informacije. Držim palčeve da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti sjajnu muziku od Rijane", objasnio je Depjuti 718.

Podsećamo, Rijana je poslednji album ,,Anti" izbacila davne 2016. godine, a u međuvremenu smo dobili pokoji singl poput onog sa Kendrikom Lamarom pod nazivom ,,Loyalty", zatim Lemon u saradnji sa američkom hip hop grupom ,,N.E.R.D." pa i svojevrsni duet sa ,,PARTYNEXTDOOR-om" u kojem Riri ima samo jednu liniju. Pesma ,,Lift me up" snimljana je u svrhe ,,soundtrack-a" za film ,,Crni panter", piše Journal.rs.

Rijana je u brojnim intervjuima govorila kako nije odustala od muzike već jednostavno želi da „kupi vreme“ i svojim fanovima priušti kvalitetne muzičke projekte. Ono što sa sigurnošću možemo da tvrdimo jeste da nas svakako očekuje mnogo žanrovskog eksperimentisanja koje nastoji da još jednom promeni klimu na svetskoj muzičkoj sceni. Rijana važi za artista koji se u svojoj dugogodišnjoj karijeri oprobao u različitim žanrovima i stilovima, te upravo zbog toga sa nestrpljenjem očekujemo novi zvuk iz njene muzičke kuhinje. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading