"Počela sam da trčim po sobi i...": Muzička zvezda je podetinjila kada je čula ko će pevati na njenom albumu, a onda "zamrzla" tajne!

Vesti 28.11.2023 13:22 0

Pored božićnog albuma, Šer je takođe najavila i memoar...

Šer

Printscreen/Youtube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ikonska američka pevačica Šer se u petak pojavila u popularnoj večernjoj emisiji ,,Falon Tunajt" gde je razgovarala o svom novom božićnom albumu, kao i o svom intimnom memoaru.

Šer je podelila da joj je bilo potrebno mnogo vremena da snimi božićni album jer nije mogla da zamisli sebe na albumu tog tipa. 

- Ako me samo ostavite samu...Bila sam kod kuće. Snimila sam dobar deo albuma kod kuće, a ostatak u Engleskoj sa svojim producentom, rekla je Šer izdavačkoj kući.

Rekla je da je izbor pesama bio nasumičan ali da sve zajedno zvuče dobro, i uz to dodala da su joj Čak Beri i Stivi Vonder pomogli oko nekih pesama, na šta je Džimi (voditelj emisije) pitao kako je uspela da nagovori Stivija da se nađe na njenom albumu, na šta je ona rekla:

- Bila sam uplašena. Ne šalim se. Istina je. Pozvala sam ga jer sam snimila pesmu, ali su bili neki delovi koji su pripadali Stiviju..tako da sam ga pozvala i rekla: ,,Zdravo, Stivi, to sam ja", a on je rekao: ,,Zdravo, i kako si?"...Rekla sam da sam snimila pesmu ali da postoje neki delovi koje ne mogu da pevam na šta je on rekao: ,,U redu. Smatraj da je to završeno.", objasnila je ona.

 

 

Šer je bila iznenađena njegovim entuzijazmom. Očekivala je da će morati duže da ,,prodaje" svoju ideju, no on je odmah pristao i njih dvoje su kompletirali pesmu. Uz to, Stivi je ponudio da u pesmu uključi i zvuk harmonike, što je apsolutno oduševilo pevačicu. 

- Ali to nije najbolji deo. Kada smo prekinuli razgovor počela sam da trčim po sobi i skačem po krevetu. Skakala sam gore-dole i uzvikivala: ,,Stivi Vonder će biti na mom albumu", podelila je Šer. 

Džimi je na to dodao: ,,Kao malo dete", a ona odgovorila s osmehom: ,,Da."

Pored božićnog albuma, Šer je takođe najavila i memoar. Rekla je da se uplašila i da nije unela neke stvari koje treba da se nađu u njemu. 

- Nisu prijatne ali treba da se nađu unutra, zato moram da budem hrabra i vratim se nazad, objasnila je.

Šer je takođe istakla da ima toliko toga o čemu bi trebala da piše jer je živela toliko dugo i uradila toliko toga. Mogla bi da napiše celu enciklopediju. Za sada njen memoar nema naslov, niti je poznato kada će biti objavljen.

Nakon intervjua, Džimi i Šer su snimili i komičan skeč u kome su jedno drugome naizmenično pričali svoje ,,najveće tajne".

Snimak možete pogledati ispod:

 

@fallontonight Jimmy and @Cher accidentally lock themselves in the Tonight Show freezer and reveal their deepest darkest secrets to each other! #FallonTonight #Cher ♬ original sound - FallonTonight

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading