Hajdi i ćerka Leni na Karibima? Pogledajte bolje u ovu plavooku lepoticu, nije sve onako kako izgleda

Vesti 29.12.2023 18:29 0

Leni i Sofi su sličnih godina, lepe su i osvajaju velikim, plavim očima...

Sofi

Printscreen/Instagram/sophiestray

Karipsko ostrvo Saint-Barthelemi, takođe poznato kao St. Barths, nije samo ekskluzivna destinacija za odmor slavnih, već i poprište neočekivanog susreta. Dok se 50-godišnja Hajdi Klum i njen partner, 34-godišnji Tom Kaulic, dobro zabavljaju na plaži između Božića i Nove godine, nisu sami. Na ostrvu postoji i ne tako nepoznata dvojnica – doduše ne Hajdi, već njena ćerka Leni Klum (19). 

Dvojnica slavi sa Hajdi

Sophie Strej Spetalen (20), ćerka bogatog investitora Øistein Strai Spetalen, takođe provodi vreme na prelepoj peščanoj plaži. Opuštanje nakon Božića, možda čak i prikupljanje sadržaja za TikTok i Instagram - to je sve što svaki influenser (ili ambiciozni influenser) želi, piše Miss7. Ali Sofi je otišla korak dalje i upoznala Hajdi Klum, čija ćerka izgleda kao njen odraz u ogledalu. „Konačno sam upoznala svoju majku“, šaljivo je napisala Sofi na svojoj Instagram priči povodom fotografije koju je snimila sa Hajdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Stray (@sophiestray)

 

Sofi ne može da prestane da se hvali na Snapchatu

Kasnije se influenserka obratila svojim pratiocima na Snapchatu i nije mogla da prestane da hvali: „Upoznala sam Hajdi. Kul, fina i tako prijatna žena“, prenosi ona svoje iskustvo. Zatim nastavlja: ​​„Mnogi kažu da ličim na Lenu, ćerku Hajdi Klum. Dobijem 100 komentara o tome na svakom viralnom TikTok-u koji objavim.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Stray (@sophiestray)

 

U stvari, sličnost se ne može poreći ako ih direktno uporedite. Leni i Sofi su sličnih godina, lepe su i osvajaju velikim, plavim očima, koje se ističu podjednako prigušenim tonovima. Brada, linija vilice i obrazi se razvijaju skoro podjednako, plus karamel plavi delovi: Moramo da pogledamo dvaput! Hoće li nakon prvog kontakta sa Hajdi uskoro uslediti i fotografija sa Leni? To bi bilo zabavno videti! U svakom slučaju, mlada influenserka sada može da se raduje Hajdi kao pratiocu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading