Hajdi i Leni Klum pozirale u donjem vešu: Majka i ćerka se opet skinule, a lepa Nemica se našla na meti osude

Olja Jelić Vesti 29.11.2023 15:29 0

Hajdi Klum i njena ćerka Leni Klum slikale su se u donjem vešu za poslednju prazničnu kampanju čuvenog brenda

Hajdi i Leni Klum

Profimedia

Hajdi Klum i njena ćerka Leni Klum slikale su se u donjem vešu za poslednju prazničnu kampanju Intimissimi.

Na slikama objavljenim na njihovim Instagram nalozima u utorak, nemački supermodel i njena 19-godišnja ćerka pozirali su u čipkastom crvenom donjem vešu italijanske modne marke.

Na jednoj fotografiji, Leni je podigla veliku mašnu dok je pokazivala zamršene detalje svog seta donjeg veša sa naramenicama. Još jedan snimak uhvatio je Hajdi i njenu ćerku kako drže poklone dok se smeškaju u kameru. Na drugim slikama Hajdi je bila u crnom donjem vešu, svilenim pidžama pantalonama i odgovarajućim gornjim delom sa detaljima od perja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Slično njihovim prethodnim reklamama Intimissimi, nova praznična kampanja majke i ćerke naišla je na pomešane reakcije fanova.

Dok su neki bili oduševljeni što su ponovo videli par zajedno, jedan korisnik je objavio da je bilo „malo jezivo“ da Leni pozira u donjem vešu pored svoje majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

„Snimanje sa majkom u donjem vešu je i dalje čudno“, napisao je drugi.

Međutim, Leni je ranije rekla za Page Six da joj nije smetala reakcija na njene prošle kampanje donjeg rublja sa svojom mamom.

„Iskreno, nisam gledala mnogo reakcija“, rekla je na Hajdinoj zabavi za Noć veštica u oktobru 2022.

„U celini sam zadovoljan kampanjom i imala sam neverovatan dan sa svojom mamom. Fotografije su bile sjajne i da smo se odlično proveli.” rekla je Leni.

Nova devojka sa naslovnice, koja je počela da se bavi modelingom u tinejdžerskim godinama, pojavila se na pisti za Dolce & Gabbana i sarađivala sa raznim drugim modnim brendovima.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading