Legendarna Šer teško podnosi starenje: Pitanje novinara je žestoko razbesnelo, pa otkrila da specijalnu godišnjicu neće slaviti

Olja Jelić Vesti 01.12.2023 17:35 0

Već godinama je poznato da se poznata pevačica teško nosi sa godinama koje prolaze, a ovoga puta na pitanje novinara nije ostala ravnodušna

Šer

EPA

Legendarna pevačica Šer nikada nije krila činjenicu da izuzetno teško podnosi godine koje prolaze. Već u ranoj mladosti, počela je da koristi mnoge estetske operacije kako bi odložila starenje, a i danas, sa 77 godina, estetskim korekcijama održava vitalnost zbog koje joj mnogi ne bi dali godina koliko ima.

Njen odnos sa 40 godina mlađim muzičkim producentom Aleksanderom "AE" Edvardsom, takođe joj verovatno pomaže u održavanju mladenačke energije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Međutim, godine sa sobom nose svoje, a pevačica se odlučno suprotstavlja izazovima treće dobi i baš ih ne prihvata.

Na pitanje novinara Harija Smita jesu li ona i godine prijatelji, odgovorila je kratko i jasno: "Ne. Mrzim ih."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Proteklo je 25 godina od izlaska Šerinog ovratničkog hita "Believe", ali ona nije pokazivala želju za obeležavanjem srebrne godišnjice te pesme koja ju je vratila na vrh muzičkih hitova, prenosi Gloria.

Na pitanje zašto ne želi da proslavi veliku godišnjicu, odgovorila je sa dozom humora: "Pa nije to toliko neverovatno, OK? Ne želim da govorim o godinama. To me jako ljuti!", izrekla je kroz smeh u TV emisiji "Today".

Pesma "Believe" objavljena je 1998. na istoimenom albumu, a njom je popularizovala upotrebu autotjuna u pop muzici i osvojila prvo mesto na Billboardovoj Hot 100 listi.

Svoj stav prema godinama već je jednom izrazila kod Opre Vinfri pre devet godina, gde je gostovala zajedno s legendarnom Tinom Turner.

Kada je Opra spomenula njihove godine (Tina 68, Cher 61), hvaleći njihov izgled i energiju, Šer je duhovito izjavila: "Starost je sranje." Ta izjava izazvala je veselje i smeh u studiju.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading