Mnogi su posumnjali da je u pitanju modna reciklaža: Kejt Midlton oduševila u raskošnoj haljini omiljene dizajnerke

Olja Jelić Vesti 22.11.2023 10:40 0

Kejt Midlton bila je oličenje elegancije u beloj haljini i blistavoj tijari kad je stigla na državni banket kako bi poželela dobrodošlicu predsedniku i prvoj dami Južne Koreje. Za tu svečanu priliku ostala je verna svojoj omiljenoj dizajnerki

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton pridružila se svom suprugu princu Vilijamu, kao i kralju i kraljici, prilikom dočeka predsednika Južne Koreje i njegove supruge na gala večeri u Bakingemskoj palati u Londonu.

Izgledajući vrhunski elegantno u dugoj bijeloj haljini sa sjajnim detaljima, Kejt je stajling upotpunila blještavim parom mindđuša koje pripadaju kraljici Elizabeti, pojasom i zvezdom Kraljevskog viktorijanskog reda. Na glavi je nosila tijaru Strathmore Rose koja je pripadala kraljici majci i koju su joj roditelji poklonili 1923. Ta tijara se može nositi na vrhu glave ili preko čela, a nežni cvetni dizajn nije nošen u javnosti mnogo godina.

 

 

Ipak, najviše pažnje je privukao izbor haljine koja je prikazala Kejtin besprekorno elegantan stil i bezvremensku prefinjenost. Izbor je pao na kreaciju Kejtine omiljene dizajnerke, Dženi Pakham čije kreacije vrlo često odabire za važne i svečane događaje.

Nosila je haljinu imena "Anemone", koju je odlikovala maksi dužina, klasičan i laskav A-kroj koji suptilno prati liniju tela, naglašena ramena i zanimljivo oblikovani rukavi lepezastog kroja sa sjajno izvezenim detaljima. Stajling je upotpunjen i dugačkim, belim rukavicama i Anya Hindmarch clutch torbicom ukrašenom bisernim detaljima.

 

 

Ova haljina mnoge je odmah podsetila na haljinu koju je Kate nosila na Južnoafrički državni banket prošle godine te su zaključili kako je reč o još jednom uspešnoj modnoj reciklaži. Međutim modni znalci brzo su otkrili kako je ipak reč o drugom modelu haljine. Naime, Kejt je sada nosila haljinu "Anemone", a prošle godine je zablistala u haljini "Elspeth" takođe sa potpisom Dženi Pekham. 

 

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

 

Komentari (0)
Loading