"Moliš za donacije u toj košulji?" Zbog ovog videa Kejt Midlton razapeli na mrežama, nazivaju je "licemerkom"

Jelena Vukelić Vesti 20.11.2023 17:53 0

Buduća kraljica i snaja u porodici čije se bogatstvo procenjuje na oko 30 milijardi dolara, pojavila se u unapred snimljenom videu i dobila opasne kritike.

Kejt Midlton

EPA

Kejt Midlton našla se na udaru kritika nakon što je u skupoj svilenoj košulji uputila apel Britancima da doniraju novac deci kojoj je pomoć neophodna. Princeza od Velsa otvorila je godišnju akciju prikupljanja donacija "Children in Need u Lisou Betty" svilenoj košulji, čija cena iznosi 315 funti, što je otprilike 400 evra.

- Večeras je sve u pomaganju kako bismo podržali, podstakli i osnažili svu decu da budu najbolja što mogu biti, što je ključno za njihovo buduće zdravlje i sreću. Važno je negovati rano detinjstvo i zbog toga su projekti koje podržava 'Children in Need' tako važni."

BBC-jevo godišnje prikupljanje humanitarnih sredstava svake godine podržavaju mnoge poznate ličnosti kako bi pomogle deci u nepovoljnom položaju širom Ujedinjenog Kraljevstva. Ipak, uprkos plemenitim naporima, kritičari su brzo napali Kate Middleton.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC (@bbc)

 

 

"Milijarderka otvara humanitarnu akciju na BBC-u. Moli društvo za donacije. Ne pravite se glupi, BBC", napisao je jedan korisnik X-a.

"Dakle, BBC, Kate Middleton, koja poseduje nekoliko domova, upravo se pojavila na Children in Need, prošle godine prikupila je oko 20 miliona funti. Ili 354 miliona funti manje nego što smo dali kraljevskoj porodici da uništi Bakingemsku palatu. Ovo licemerje je mučno gledati", glasio je drugi komentar.

 

 

"Poznajem porodice koje imaju decu s invaliditetom koje su se odrekle svojih obroka kako bi njihovo dete moglo da jede. Zato me vređa kad vidim Kejt u bluzi od 315 funti".

Neki su, pak, stali u njenu odbranu, napisavši da je istu bluzu već nosila 2020. godine. Kate Middleton nije javno komentarisala ove kritike, iako je video svog govora objavljen na zvaničnom Instagram profilu kraljevskog para.

Komentari (0)
Loading