Prija u provokativnom i šik izdanju: Čizmice u duhu osamdesetih svima privukle pažnju, a cena im je pravo bogatstvo

Olja Jelić Vesti 09.11.2023 15:45 0

Stajling Aleksandre Prijović na promociji brenda Lepe Brene privukao je veliku pažnju

Aleksandra Prijović

ATA Images

Lepa Brena je okupila estradu na modnom događaju.  Aleksandra Prijović bila je jedna od slavnih zvanica.

Brenina snaja prilagodila je svoju odevnu kombinaciju događaju na kojem se nalazila i privukla pažnju jednostavnim street style izdanjem.

 

 


U prvom planu nalazio se bodi napravljen od crnog tila koji je pevačica sparila sa plavim farmerkama visokog struka i nešto širih nogavica. Preko ramena je prebacila crni predimenzionirani sako iz Saint Laurenta te je izdanje zaokružila modnim dodacima te luksuzne modne kuće.

Na nogama je nosila popularni model gležnjača Niki. Reč o niskim špicastim čizmicama napravljenim od jagnjeće kože koje karakteriše specifična potpetica od 8.5 centimetara, a koje uvek privuku poglede.

Obuća sa ovakvim potpeticama ušla je u modu osamdesetih godina prošlog veka i od tada ciklično se vraća na modne piste i na svetske ulice. Taj tip obuće udobniji za nošenje od modela sa klasičnom visokom potpeticom, pa ne čudi što ih mnoge dame žele u svojim ormarima.

Aleksandra Prijović u rukama je imala mini verziju crne kožnate torbice Sac de Jour, a izdanje je zaokružila s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Njena svekrva je za ovu priliku odabrala crno odelo napravljeno po meri, a sastavljeno od sakoa i pantalona. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading