Bekam objavio sliku srpskog influensera: Dušan se sa devojkom prerušio u Dejvida i Viktoriju i oduševio poznatog fudbalera!

Vesti 02.11.2023 20:25 0

Dejvid Bekam je na svom Instagram profilu podelio fotografiju srpskog influensera Dušana Petrovića i njegove devojke Eme. Njih dvoje su se za Noć veštica "prerušili" u Dejvida i njegovu suprugu Viktoriju Bekam.

dejvid

Printscreen/Instagram

Ovom mladom paru je kao inspiracija poslužila fotografija s njihovog venčanja iz 1999. godine. Njihove odevne kombinacije su zbog ljubičaste boje itekako privukle pažnju javnosti. Viktorijinu haljinu je dizajnirala Vera Vang i koštala je 150.000 dolara.

 

dejvid

Printscreen/Instagram

 

 

"Pokušavam se setiti u kojem momentu sam odlučio da obučem ljubičasto odelo. Ne znam kada se to dogodilo", rekao je Dejvid u dokumentarcu "Bekam".

 

 

 

 

Dušan i Ema su zbog ovih kostima za Noć veštica dobili brojne pohvale. Dosad su prikupili više od 40.000 lajkova na Instagramu.

"Ma bravo", "Genijalno", "Jako dobro", "Svaka čast za domišljatost", "Vi ste lepši od njih", neki su od komentara.

Dokumentarac "Bekam" je prošlog meseca objavljen na "Netflixu" i sadrži četiri epizode. U njemu su prikazani dosad neviđeni snimci bivšeg fudbalera i detalji o njegovom braku s Viktorijom.

Komentari (0)
Loading