Bio je mnogo bogat: Pošto su se kolege iz serije oglasile povodom smrti Metjua Perija, sada se svi pitaju ko će naslediti 120 miliona dolara koje je ostavio!

Vesti 31.10.2023 10:50 0

Glumac Metju Peri je preminuo u đakuziju, a strani mediji pišu da se udavio u svom đakuziju. Posle dva dana oglasile su se kolege sa kojima je godinama snimao seriju „Prijatelji“, a sada su počele priče i oko podele bogatstva.

metju peri

Printscreen/Youtube

Dženifer Aniston, Met Leblan, Kortni Koks, Dejvid Švimer i Liza Kudrou zajedno su odali počast svom kolegi iz serije „Prijatelji“ posle dva sana.

„Svi smo tako potpuno slomljeni gubitkom Metjua. Bili smo više od kolega, mi smo porodica“, saopštili su u zajedničkoj izjavi za magazin „People“. „Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo zbog velikog gubitka. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i ljubav su sa Matijevom porodicom, prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta.“

Glumac Metju Peri javnosti je bio najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“. Imao je 54 godine i živeo je sam u svojoj vili. Strani mediji pišu da je ostavio veliko bogatstvo i sada se svi pitaju ko će da ga nasledi. On je za svaku epizodu poslednja dva serijala dobijao po milion dolara, a kažu da je samo za ulogu Čendlera dobio oko 90 miliona dolara. Metju je prošle godine izdao knjigu, svoje memoare, koja je postala bestseler i brzo je rasprodata. Trgovao je i nekretninama.

Strane novine pišu da je imao oko 120 miliona dolara u trenutku smrti. Sav taj novac koji je ostavio naslediće njegovi roditelji jer Metju nije imao decu i nije bio oženjen.

Komentari (0)
Loading