Zgodni kauboj smuvao Belu Hadid: Spojila ih ljubav prema konjima, lepa manekenka blista

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 12:25 0

Bela Hadid ponovo zaljubljena

Bela Hadid

Profimedia

Ako pratite Belu Hadid na društvenim mrežama znate znate koliko voli konje.

Čini se baš da ju je ljubav prema konjima dovela do jednog novog romantičnog poznanstva. Naime, kako piše TMZ, Bela ljubi ni manje ni više, nego pravog kauboja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 

Američki tabloid je objavio video snimak gde se vidi kako se manekenka ljubi i drži se za ruke sa tajanstvenim muškarcem na ulicama Teksasa. Kako TMZ navodi, reč je o Adanu Banuelosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

On je poznati teksaški uzgajivač konja, specijaliziran za treniranje ovih plemenitih životinja, sa mnogobrojnim priznanjima za svoj rad. Na njegovim službenim web stranicama možete vidjeti kako je ponosan na svoje meksičko poreklo i oca, koji se i sam bavio konjima i koji mu je velika podrška u poslu. 

 

 

Vrlo verovatno da su se Bella i on zbližili baš zbog ljubavi prema konjima, jer je Bela bila profesionalna jahačica, koja bi možda 2016. čak postala i deo američkog olimpijskog tima. Ali svoje sportske snove nije mogla ostvariti, jer se borila s lajmskom bolešću. 

Bela nije imala nikakvih komentara za američke tabloide. No nema više sumnje odakle joj sve one lepe fotke sa konjima koje je poslednje vreme objavljivala na Instagramu. 

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading