Novi trend je zaludeo i Belu Hadid: Tanke OBRVE se vraćaju u MODU

K.Ć. Vesti 14.11.2022 13:10 0

Jedna od najtraženijih manekenki na svetu i ikona ulične mode Bella Hadid već neko vreme se pojavljuje sa tankim obrvama koje podsećaju na 90-te, ali je na Fashion Trust Arabia Prize 2022. prevazišla samu sebe!

Novi trend je zaludeo i Belu Hadid: Tanke OBRVE se vraćaju u MODU

EPA

Njenim stopama ide sve više zvezda, a mi konačno moramo prihvatiti činjenicu da DA – moda tankih obrva zaista vraća. Pogledajte kako izgledaju u modernoj verziji.

Loša reputacija tankih obrva

Naročito među milenijumskom generacijom, tanke obrve imaju veoma lošu reputaciju. Verovatno zato što su mnoge devojke, koje su 90-ih i 2000-ih htele da se prilagode aktuelnom kanonu lepote, počupale većinu dlačica, a onda kada je Kara Delavin promovisala guste obrve, nisu imale prostora za manevar. Ali polako, ovaj put ultra tankim obrvama nije potrebno čupanje. Zvezde su pronašle drugi način, što je vidljivo na Belinoj fotografiji.

Bela Hadid

Foto: AP

 

Kako imati tanke obrve bez čupanja dlačica?

Pogledajte jednu od najnovijih fotografija Belle Hadid.

Kao što vidite, njene obrve su zapravo nevidljive jer je zvezda odlučila da ih posvetli . Zahvaljujući tome, ona može dobiti izgled tankih obrva i promeniti njihovu boju. To se jasno vidi i na fotografiji ispod.

Novi trend je zaludeo i Belu Hadid: Tanke OBRVE se vraćaju u MODU

Profimedia

 

Manekenka nikada nije imala jako guste obrve , ali kao što možete videti na fotografiji ispod, donedavno je dlaka bila vidljivija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Lepo izgleda u obe verzije.

Sada nas samo zanima kada će taj trend masovno oživeti. Ako ne želite da ih trajno posvetlite, stilisti preporučuju korišćenje jedne od boja koje se mogu prati, što će vam omogućiti da testirate ovaj izgled pre nego što se odlučite za njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Komentari (0)
Loading