U potpunosti prestala da pije alkohol: "Moram da priznam, sada mi to nedostaje", poručila je pevačica

Anđela Jovanović Vesti 20.10.2023 08:44 0

Pevačica Adel nedavno je za javnost otkrila da je pre nekoliko meseci u potpunosti prestala da pije alkohol te da joj to jako nedostaje.

adel

Shutterstock

Naime, pevačica je u martu tokom svog nastupu u Las Vegasu šokirala informacijom kako je do podne znala popiti i po četiri flaše vina te da je time bila na granici da postane alkoholičarka.

"Prestala sam piti pre možda tri i po meseca. To je dosadno. Mislim, bila sam doslovno na granici alkoholizma u svojim dvadesetim, ali to mi jako nedostaje", rekla je u subotu tokom svog nastupa u koloseumu u "Caesars Palace".

Ranije je za medije istakla kako je bila fasicinirana alkoholom i da je mnogo pila tokom pandemije, kada su gotovo svi bili u karantinu..

"Uvek sam imala vrlo blizak odnos s alkoholom i uvek sam bila jako fascinirana alkoholom. To je ono što je držalo tatu podalje od mene. Stoga sam oduvek želela da znam šta je u tome tako dobro", poručila je Adel.

No, ubrzo je postala svesna da previše pije i jedno vreme je prestala nakon što je njen otac Mark Evans preminuo u 2021. godini i okrenula se zdravom načinu života, gde je do sada izgubila 45 kilograma.

Komentari (0)
Loading