Rođeni jedno za drugo: Pogledajte kako su Ana i Bastijan ujedinili svet, sa svih strana stižu reči hvale

Slobodanka Ćorić Vesti 02.10.2023 14:12 0

Njih dvoje se pritom i sjajno zabavljaju kada su jedno pored drugog, a psiholozi upravo to izdvajaju kao važan kriterijum uspeha bračne zajednice

Rođeni jedno za drugo: Pogledajte kako su Ana i Bastijan ujedinili svet, sa svih strana stižu reči hvale

Printscreen/Instagram

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su gosti tradicionalnog takmičenja u golfu između Evrope i SAD. Reč je o događaju koji se održava na svake dve godine. Poznati par zahvalio se na pozivu organizatorima, a ovom slikom pokrenuo je veliki broj komentara koji su sudeći po jeziku na kojem su napisani, pristizali iz raznih krajeva sveta. 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - kako njihovi osmesi, otkrivaju, istinski uživaju u zajedničkom društvu što je neophodna stavka svakog braka. Njih dvoje se pritom i sjajno zabavljaju kada su jedno pored drugog, a psiholozi upravo to izdvajaju kao važan kriterijum uspeha bračne zajednice. 

Kako se ljubav ne može sakriti, tako se ne može sakriti ni sreća što svi primete pa komentari ne čude:"Vas dvoje tako pristajete jedno uz drugo", "Veoma lep par", "Divni ste. Čuvajte jedno drugo", "Divan par".

 

Bilo je oprečnih komentara kada se saznalo za vezu Ane Ivanović i Bastijana, vremenom su se stvari stišale. Postalo je jasno svima da su oni rođeni jedno za drugo, kao što su preodređeni za veliki sportske uspehe.

Venčali su se 2016. u Veneciji, a o tom događaju pisao je i nemački Vogue. Poznati sportski par ima tri sina.

Komentari (0)
Loading