Odmah su se zbližile: Uvek su tu jedna za drugu, a za prijateljstvo Monike Beluči i Slobode Mićalović kriv je jedan muškarac

Vesti 26.09.2023 09:02 0

Poznate glumice Sloboda Mićalović i Monika Beluči zajedno su snimale film "Na mlečnom putu" 2013. godine i od tada se druže. Prate se na društvenim mrežama i stalno jedna drugoj komentarišu objave.

sloboda i monika

Shutterstock

Sloboda i Monika su se brzo sprijateljile radeći zajedno na snimanju filma "Na mlečnom putu" čiji je reditelj Emir Kusturica. Nakon što je snimanje završeno, Monika se vratila u Italiju, ali prijateljstvo nisu prekinule. Uprkos razdvojenosti one su uspele da sačuvaju odnos koji su izgradile tokom snimanja.

Sloboda i Monika se prate na društvenim mrežama, razmenjuju poruke i koriste svaku priliku da jedna drugoj upute reči hvale, čestitike i pohvale za postignuća u oblasti filma, ali i privatnog života.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno.

Čuvena italijanska glumica Monika Beluči i Sloboda Mićalović ostale su dobre prijateljice, a nedavno je Monika bila i gošća naše popularne glumice i njenog supruga što je samo potvrdilo pisanja medija o njihovom prisnom odnosu, piše Glossy.  Tom prilikom Sloboda i Vojin su se potrudili da glumici naprave atmsferu toplog porodičnog doma, što je ona i te kako znala da ceni.

Komentari (0)
Loading