"Njoj očajnički treba pomoć": Kontroverzna Dodža Ket se pojavila u haljiini koja podseća na paukovu mrežu, fanovi zabrinuti

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 21:10 0

Američka reperka Dodža Ket privukla je pažnju na dodeli MTV-jevih Video Music Awards. Naime, nosila je haljinu koja podseća na paukovu mrežu

Dodža Ket

Profimedia

Američka reperka Dodža Ket privukla je pažnju na dodeli MTV-jevih Video Music Awards. Naime, nosila je haljinu koja podseća na paukovu mrežu.

Ova kreacija nije uspela da prekrije njene grudi. Izgled je upotpunila naglašenom šminkom, nakitom i providnim štiklama.

 

 

Ona je muzičku karijeru započela tako što je objavljivala pesme na SoundCloudu. Singl "So High" je privukao pažnju izdavačkih kuća Kemosabe i RCA Records. U saradnji s njima je 2014. godine objavila EP pod nazivom "Purrr!".

Nakon toga je napravila pauzu u trajanju od četiri godine te objavila prvi album "Amala". Drugi album "Hot Pink" objavila je 2019. te je postigla svetsku slavu.

S obzirom na to da u poslednje vrijeme na društvenim mrežama objavljuje bizarne fotografije i snimke, mnogi su je optužili za promovisanje satanizma. Osim toga, nedavno je objavila spot za pjesmu "Demons".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

 

 

"Njoj očajnički treba pomoć", "Isuse, spasi ovu ženu", "Ona je u potpunosti izgubljena i dozvoljava da je muzička industrija uništava", neki su od komentara.

No, Dodža se pravda govoreći da ima pravo na umetnički izražaj.

Komentari (0)
Loading