Marija Šarapova nikad lepše nije izgledala: Njen stil je oličenje savršene elegancije

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 13:15 0

Bivša teniserka Marija Šarapova u poslednje vreme pažnju privlači sjajnim izgledom i dobitnom stilskom formulom

Marija Šarapova

Profimedia

Ne tako davno danas 37-godišnja Marija Šarapova bila je najpoznatija sportistkinja na svetu. Poznata Ruskinja već je sa 18 godina postala je prava senzacija, a u penziju je otišla pre tri godine. Od tada u svetu Marije Šarapove dogodile su se velike promene.

Iako poreklom iz Rusije, Šarapova živi u Sjedinjenim Državama od tinejdžerskih dana te se itekako uklopila u društveni život. Teniski reket je ostavila 2020. godine i posvetila se svom privatnom životu.

Sa britanskim poduzetnikom Aleksanderom Gilkesom u vezi je od 2018. godine, a 2020. iste godine kada je otišla u penziju, par se verio. U aprilu ove godine stigla je i kruna njihove veze – maleni dečakTeodor.

 

 

Čini se da majčinstvo nekada uspešnoj teniserki itekako godi, a Marija nikada nije bolje izgledala. Šarapova je pronašla dobitnu stilsku formulu koja se poigrava s modnom klasikom, čik komadima i snažnim bojama. I moramo priznati, ta formula joj itekako laska. Baš kao i nešto tamnija kosa boje meda koja je zamenila njene do nedavno plave pramenove.

Tako je Šarapova pažnju privukla u jarko žutoj kombinaciji pantalona širokih nogavica i visokog struka te košulje kada je prisustvovala ručku Couture Councila 2023. i dodeli nagrada na kojoj je Gabrijel Herst dodeljena nagrada Couture Council Award za modnu umetnost.

Njen stajling od glave do pete, uključujući i torbicu u kombinaciji žute, bele i crne boje potpisuje upravo Gabrijela Herst. Moćan stajling odlično je zaokružila večnim modelom T-bar sandala koje su oličenje bezvremenske elegancije.

 

 

Šarapovoj su se u poslednje vreme upravo monohroamatske kombinacije pokazale kao dobitne, a dokazala je to i kada je stigla na otvorenje US Opena. U crvenom odelu, uz dodatak belih sandala i male bele torbice Šarapova je bila oličenje moćne elegancije. 

Komentari (0)
Loading