Marija Kilibarda proslavila 43. rođendan: Obeležila ga na romantičnom putovanju u Francuskoj, voditeljka lepša nego ikad

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 12:53 0

Ipak, poznata voditeljka kao da ne stari

Marija Kilibarda

Printscreen/Instagram

Marija Kilibarda proslavila rođendan u Francuskoj sa svojim verenikom Branislavom Vučelićem.

Naime poznata voditeljka je svom Instagram profilu slike sa putovanja u Francusku. Ona i njen verenik otputovali su u Provansu. Na fotografijama se vide predivne građevine poput Muzeja lavande u kuće gde je živela Dora Mar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Poznato je da Marija ima zanimljiv stil, ali kako deluje ovo putovanje, Marija je obeležila u nijansama plave. Naime, kako vidimo, Marija je šetnje provodila u udobnoj obući i često u tamno plavim farmerkama koje je kombinovala sa krem majicom i plavim blejzerom, belom majicom i blejzerom u sivoj boji, a fotografija ispred Muzeja Lavande Voditeljka blista u teksas haljini. Na poslednjoj fotografiji deluje da je Marija u nešto tamnijim nijansama, ali opet u fantastičnom izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Ovog leta, Marija je iskoristila odmor u punom sjaju. Pre puta u Francusku, voditeljka je bila u Portugalu i svakodnevno delila fotografije sa ovog predivnog putovanja. Ipak, ovu destinaciju je obilazila uz drugaricu, umesto uz verenika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

 

U svakom slučaju, zavidimo Mariji na divnim putovanjima, a želimo joj da uvek bude tako vesela i nasmejana.

Komentari (0)
Loading