Marija Kilibarda je jedna od najlepše obučenih Srpkinja: Tri letnja stajlinga po njenom izboru koja će privući pažnju gde god da odete

Olja Jelić Vesti 26.07.2023 17:32 0

Marija Kilibarda osim što je jedno od omiljeniih TV lica je i žena čiji modni stil se neretko komentariše

Marija Kilibarda

Printscreen/Instagram

Marija Kilibarda je jedno od omiljenih TV lica. Osim lepote ljudima je prepoznatljiva po svojoj harizmi i predivnom osmehu. Ali još jedna stvar koju mnoge žene vole kod Marije jeste njen modni stil. 

Lepa voditeljka ostaje verna svom stilu jednostavnih odevnih kombinacija. Kako smo već duboko zagazili u leto, žene uglavnom tragaju za inspiracijom kako se obući. A Marija je svakako nepogrešiv modni uzor. 

Njen Instagram je odlična prezentacija dobrog stila gde ćete delovati trendi, a opet opušteno u skladu sa prilikom svakodnevnih stajlinga. U nastavku donosimo njena tri najlepša letnja stajinga. 

1. Ako tragate za sportskim letnjim stajlingom, evo ideje kako da se obučete, a da delujete urbano i trendi. Marija je iskombinovala beli šorts sa dubokim strukom uz košulju na pruge koje su ovog leta ultra moderne. Izbor obuće je pao na patike, a sve je ukombinovala sa torbicom bordo boje koja je savršeno upotpunila ovaj stajling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

2. Drugi letnji autfit koji nam je privukao pažnju je mala crna haljina uskog kroja koju je ukombinovala sa patikama. Od nakita nosila je sat, njen zaštitni znak i diskretne minđuše, a kosu je vezala u nizak rep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

3. Treći letnji autfit je prelepa haljina u jednoj od najtraženijih boja ovog leta, svetlo zelenoj. Lepršavi kroj, midi dužine sa karnerima pri dnu je odličan odabir za šetnju ili odlazak na kafu. Zbog kroja i boje haljine definitivno ćete biti primećeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Modni stil Marije Kilibarde je inspiracija za veliki broj žena. U slučaju da ne znate šta nositi ovog leta nek vam njen Instagram bude modni vodič što garantuje da ćete uvek biti primećene i u trendu. 

 

 

Komentari (0)
Loading