Italijani joj već prete zatvorom, ali ona ne odustaje: Supruga Kanjea Vesta opet šeta polugola

Jelena Vukelić Vesti 28.08.2023 10:51 0

Zli jezici bi rekli da Bjankin autfit nedoljivo podseća na odeću koju je dizajnirala Kim Kardašijan

Bianca Censori

Profimedia

Supruga repera Kanjea Vesta, Bjanka Censori, ponovo je privlačila pažnju svojim golišavim izdanjem u Italiji. Nakon što su Italijani već izrazili svoje nezadovoljstvo zbog njenih odevnih kombinacija, pa su novu reperovu suprugu prijavili policiji zbog njenog kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama njihove katoličke zemlje, 28-godišnja Bjanka se "pravi blesava" i opet je odlučila da pokaže svu svoju raskoš. 

Bezobrazna Australijanka je ovog puta prošetala u poluprovidnom kombinezonu koji gotovo ništa ne prepušta mašti. Svoje hrabro izdanje je upotpunila belim štiklama, a primećuje se i da ne nosi grudnjak.

 

 

Za razliku od nje, 46-godišnji Kanje se obukao "od glave do pete" - izabrao je crnu majicu dugih rukava i crne široke pantalone, a opet je hodao bos. Primećeno je da nosi flašu šampanjca u ruci.

Ovaj Bjankin provokativni izgled neodoljivo podseća na odeću koju je Kim Kardašijan, bivša Kanjeova supruga, dizajnirala za svoj brend SKIMS.

Obožavaoci na društvenim mrežama nisu propustili priliku da izraze svoju zabrinutost, smatrajući da reper i njegova supruga rizikuju svoje zdravlje zbog modnog stila.

"Ovo je nepristojno i iskreno veoma nehigijenski. Jadna Italija", komentarisao je jedan obožavalac.

"Grozno. U restoran idu bosonogi, a da ne pominjem to da je njena zadnjica gotovo potpuno otkrivena", dodao je drugi.

"Zar ne postoji pravilo koje propisuje da se prilikom večere u restoranu mora nositi obuća i košulja?", pitao se treći.

Bilo kako bilo, Bjanki preti novčana kazna od 10 hiljada evra, a čak bi mogla biti suočena i sa zatvorskom kaznom tokom svog putovanja po Italiji. Hodala je ulicama Italije "gotovo gola", a prema italijanskom Ustavnom sudu, za to bi je mogla zadesiti novčana kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra. Onaj ko se u takvom izdanju izlaže na mestu ili u blizini mesta gde su maloletnici, može biti kažnjen i kaznom od četiri meseca pa sve do četiri godine zatvora.

Komentari (0)
Loading