Samo dva meseca nakon porođaja dovela liniju do savršenstva: Ovo je tajna zanosnog izgleda Ivane Korab

Olja Jelić Vesti 19.08.2023 16:47 0

Lepa manekenka Ivana Korab uspela je da skine višak nakon porođaja, a kako kaže, planira još 7 kg manje

Ivana Korab

Printscreen/Instagram

Lepa manekenka Ivana Korab pokazala je kako izgleda samo dva ipo meseca nakon rođenja drugog deteta, a zbog njene linije mnogima su popadale vilice, jer nakon novih fotografija malo ko bi pomislio da je slavna lepotica do skoro bila trudna.

Ona je početkom jula rodila drugog sina, a sada je podelila fotografiju sa starijim detetom i napisala: "Dva i po meseca posle porođaja, još 7 kilograma da se skine". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Ipak, njeni pratioci su mišljenja da nema potrebe išta više da skida, niti da mršavi jer svakako izgleda savršeno. Naravno, ne smemo zaboraviti da je svako telo za sebe, kao i da je Ivana i pre dece bila veoma fit, te redovno održavala liniju i kilažu zbog čega se nije previše ni ugojila tokom trudnoća. 

Shodno tome, bitno je naglasiti i da Ivana redovno trenira, te da je čak svojevremeno i sa bebom vežbala u teretani.

Međutim, osnova je uvek balansirana, i pre svega zdrava ishrana kao i redovna fizička aktivnost. Manekenka često sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete vezane za trening i ishranu. Kako sama kaže, od malih nogu je fizički aktivna, pa je tako trenirala plivanje, atletiku, ali i tenis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

"Kombinujem vežbe koje radim na časovima joge, sa aerobikom. Pravim i neke druge kombinacije koje nisu svakidašnje, jer sam dobro upoznala svoje telo.

Volim da trening učinim zabavnim zbog čega testiram neke nove tehnike i isprobavam različite pokrete. Treniram isključivo sa sopstvenom kilažom, nikada ne dižem tegove", kaže ona i dodaje: "svakodnevno vodim računa o ishrani i redovno se bavim sportskim aktivnostima. Vežbanje i zdrava ishrana su postali stil mog života. Treniram od tri do šest puta nedeljno u zavisnosti od toga koliko mi posao to dozvoljava".

Takođe je jednom prilikom za InJournal otkrila kako izvlači maksimum iz treninga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

"Trudim se da kombinujem različite vežbe da mi se telo ne bi naviklo na jedan tip treninga koji onda ima slabiji efekat. Uvek radim kardio vežbe u vidu sprinteva ili brzog hoda u kombinaciji sa nekim od grupnih časova. Volim da u svoj trening ubacim i jogu i pilates jer je istezanje podjednako bitno."

Na pitanje kako izgedaju njeni obroci u toku jednog dana, kaže:

"Doručak mi je veoma slab, ako to tako mogu da nazovem. Pre treninga pojedem bananu i popijem kafu, a nakon njega salatu s avokadom, maslinovim uljem, piletinom, sirom i maslinkama. Priznajem da sam pravi fan sira, ponekad pomislim da bih mogla i uz supu da ga jedem."

"Kada je reč o večeri, jedino o čemu brinem jeste da ne bude kasno, a šta mi u tom momentu bude na meniju, zavisi od mnogo faktora. Takođe, ne bih mogla bez čokolade. Ne jedem je svaki dan, ali moram reći kako je prilično važan faktor u mom životu", objasnila je Ivana svojevremeno.

Mankeneka je naglasila da konzumira i smuti napitke od svežeg voća, i da često radi detoksikaciju organizma.

Komentari (0)
Loading