Neobično ime od tri slova moćnog značenja: Ivana Korab otkrila kako je nazvala sina dve nedelje nakon porođaja

Olja Jelić Vesti 23.06.2023 10:44 1

Lepa manekenka se nedavno porodila, a sada je otkrila i kako joj se zove sin

Ivana Korab

Printscreen/Instagram

Manekenka Ivana Korab se pre oko dve nedelje porodila i na svet donela sina, o čemu je sve obavestila putem društvenih mreža. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Dobrodošao, anđele moj. Kaže meni moja doktorka: “Ivana lezi, smiri se kod kuće…”. Ali ja imam samo još ovo i samo još ono da odradim… Samo do galerije da svratim…. - počela je veoma oraginalan post u kome je najavila svoj porođaj lepa manekenka. 

Njen stariji sin Mateo je u tom momentu takođe zahtevao pažnju, a Ivana je dok se brinula o njemu posala i poruku svoj doktorki zbog bolova.

- Mateo kuka da ga nosim, dođem kući i pišem doktorki da imam neke bolove, kao jaki menstrualni bolovi ali nije ništa strašno nego samo da kažem. Kaže ona “Hajde ti u Mišović pa ćemo da vidimo da li nije ništa strašno… Pošalji mi snimak CTG-a… I Samo stiže poruka od nje: “Dolazim”. Au, nije trebalo još da se porodim… totalno nespremna ali gospodin je rešio da on dolazi - napisala je Ivana.

Ona je posle na Instagramu objavila fotografiju iz porodilišta, na kojoj je se videla divna beba i Ivaninom zagrljaju odmah nakon porođaja. Manekenka je bila iznenađena što se porodila ranije i kako je sama rekla bila je nespremna. Međutim, sve je ispalo u najboljem redu i mama i beba su već 15-ak dana kod kuće. 

Ivana je sada uz jednu divnu fotografiju sina napokon otkrila i njegovo ime. U pitanju je jedno malo neobično, ali neverovatno lepo ime od svega tri slova. 

U pitanju je ime Noa. To ime potiče iz staro-hebrejskog jezika i označava nekoliko pojmova - Spasitelja, deo koji nedostaje i osobu koja može da vas uteši u teškim momentima.

Po starom verovanju ime Noa imaju stabilne i smirene osobe, koje su u stanju da svim oko njih unesu lepe promene u život.

Komentari (1)
Loading
Vesna
23.06.2023 15:40

Sretno i veselo detinjstvo.