Ana Ivanović u cvetnoj haljini koja dobro stoji svima: A tek da vidite papuče, poželećete da ih kupite odmah

Marina Đurđević Vesti 21.07.2023 10:18 0

Nedavno je Ana Ivanović podelila na društvenim mrežama da je provela kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima otkrivajući nam besprekoran stajling. Za ovu priliku odabrala lepršavu mini haljinu i to model koji je idealan za vrele tople dane.

Ana Ivanovic

Printscreen/Instagram

Nekadašnja Srpska  teniserka Ana Ivanović preferira udobne i prijatne materijale, često se u njenim jesenjim i zimskim kombinacijama može videti da voli jednobojne i klasične modne modele, kada dođe leto ona voli da eksperimentiše.

Pre nekoliko dana nas je oduševila u lepršavoj cvetnoj haljini srednje dužine, kroju koji stoji apsolutno svim damama, a koji garantuje stilizovan izgled.

Nedavno je Ana Ivanović podelila na društvenim mrežama da je provela kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima otkrivajući nam besprekoran stajling. 

Za ovu priliku odabrala lepršavu mini haljinu i to model koji je idealan za vrele tople dane. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kreaciju potpisuje brend Zimmerman, a haljina je duž cele dužine prošarana brao belim detaljima.

Gornji deo haljine prati liniju tela i ima V izrez, a opušteni 3/4 rukavi sa blagim karnerima doprinose opuštenosti. 

U predelu struka, haljina ima sitan pojas, što je dodatno istaklo njenu figuru. Od struka haljina se širila u A kroj, a pri njenom kraju su opet lepršavosti doprineli blagi karneri. Osim što je oduševila haljinom, Ana ju je odlično iskobinovala sa belim papučama.

Naime, ona je haljinu iskombinovala uz bele papuče koje su imale providnim PVC prednji deo i upečatljivu štiklu koja se sastojala iz tri bela dela.

Obuću je uparila sa bojom torbice, a budući da je veoma toplo ovih dana kosu je pokupila u rep koji je kasnije oblikovala u pletenicu.

Viseće minđuše su još više istakle njeno lice na kojem su se nalazile naočare za sunce.

Komentari (0)
Loading