Pikeova majka je Šakiru uporedila sa vešticom: Juče se pojavila na venčanju zajedno sa novom snajom, u stajlingu u kom nismo navikli da je viđamo

Vesti 25.06.2023 10:46 0

Juče se oženio brat Žerara Pikea, Mark Pike, a venčanju se stajliingom izdvojila i majka braće Pike

venčanje

Profimedia

 

Žerar Pike je nedavno prisustvovao venčanju svog rođenog brata, Marka Pikea, sa dugogodišnjom devojkom Marijom. Venčanje je održano u Španiji, a Žerar je došao sa svojom partnerkom, Klarom Čijom Marti. Na venčanju je takođe bila primećena majka braće Pike, koja se istakla svojim stajlingom.

Prethodno, Žerar Pike je boravio u Majamiju gde žive njegovi sinovi Milan i Saša, koje je dobio sa kolumbijskom pevačicom Šakirom. Međutim, vratio se u Španiju kako bi prisustvovao bratovljevom venčanju. Spekuliše se da je upravo na ovom događaju Žerar i zvanično verio Klaru, ili da će to uskoro učiniti.

Izvor je izjavio: "Pike i Klara planiraju da se uskoro venčaju i pažljivo biraju datum kada će saopštiti da su se verili", prema navodima Daily Maila. Ranije je Pike govorio o svom razvodu.

Moguće je da je venčanje Marka i Marije uvod u još jedno venčanje u Pikeovoj porodici.

Na venčanju, čuveni sportista je izgledao veoma elegantno, kao i njegova devojka, iako je ona bila opuštenije obučena. Nosila je haljinu koja prati liniju tela, a izgleda da nije nosila grudnjak ispod odeće. Ovaj letnji stil oblačenja je dobar izbor za venčanja tokom toplih meseci, mada se može smatrati i previše opuštenim.

Pikeova majka, Monserat Bernabeu, je izabrala glamurozan izgled i njena zelena haljina je bila pun pogodak. Prethodno se dosta pisalo o Monserati zbog njenog odnosa sa sada već bivšom snajom, Šakirom.

Monserat nije odobravala Šakiru od samog početka veze fudbalera i pevačice, iz nekoliko razloga: zbog razlike u godinama (Šakira je starija 10 godina od Žerara) i zbog toga što Šakira nije bila iz Katalonije, kako piše "La Critica". Snimak njih dve kako se raspravljaju na ulici izazvao je mnoge komentare. Takođe se pričalo da su se pretvarale da se slažu u nekim prilikama zbog dece Milana i Saše.

Kasnije se saznalo da je Šakira, koja je nekada živela u kući odmah pored Pikeovih roditelja u Španiji, na terasu postavila lutku veštice okrenutu ka Monseratinom domu kao jasnu poruku.

Pike (35), koji nosi i prezime svoje majke, sada je u vezi sa Klarom, koja je 12 godina mlađa od njega. Možda će to više dopasti njegovoj majci, posebno zato što je buduća snaja takođe iz Španije. Iako takve stvari ne bi trebalo da budu bitne, Monserat izgleda da pridaje pažnju tome.

Na venčanju je prisustvovao i otac Žerara Pikea, Žuan Pike Rovira, koji takođe nije u dobrim odnosima sa Šakirom. On je od nje zahtevao da plaća kiriju ukoliko odluči da sa decom ostane u njegovoj kući u Španiji, jer je vila u njegovom vlasništvu. Ovu poruku joj je preneo preko advokata.

Šakira se nedavno preselila sa decom u Majami iz Barselone, nakon dugog dogovaranja sa bivšim partnerom oko starateljstva nad sinovima.

Već neko vreme se spekuliše da je Šakira u vezi sa Luisom Hamiltonom.

Šakira i Pike su bili u vezi skoro deceniju i po, a navodno su se razveli zbog njegove preljube. Spekulisalo se da je on bio neveran i sa Klarom, koja je radila u njegovoj kompaniji u sektoru odnosa s javnošću.

Komentari (0)
Loading