Postala je majka u 40. godini iako su joj lekari rekli da se to nikada neće desiti: Pevačica je pokazala golo telo 10 dana posle porođaja

Vesti 21.06.2023 16:39 0

Objavila je fotografiju deset dana nakon porođaja i objasnila svim mamama kroz kakav proces prolazi telo

pevačica

Printscreen/Instagram

 

Poznata pevačica Džesi Džej nedavno je postala majka i sredinom maja donela na svet dečaka. Na društvenim mrežama redovno deli nežne trenutke sa svojom bebom, kao i svoja iskustva kao majka. Jedna od njenih objava izazvala je iznenađenje, ali i ohrabrila mnoge žene da razmišljaju pozitivnije.

Naime, Džesi Džej je podelila fotografiju svog golog tela deset dana nakon porođaja. U svetu Instagrama koji je prepun savršenih tela, idealnih majki i preslatkih beba, Džesi Džej je želela da pruži podršku i pokaže kako stvari zaista izgledaju. Mnoge majke su se prepoznale u njenim rečima:

"Ovo pišem za sebe, ali i za sve druge kojima je ovo potrebno. Vaše telo je bilo dom drugoj osobi devet meseci. Vaši organi su se pomerili i sada moraju pronaći put nazad na svoje mesto. Vaša materica se i dalje smanjuje, hormoni su van kontrole... Vaše telo radi najbolje što može. Možda ste iscrpljeni, ali ste magični. Vaše telo je stvorilo novi život. Taj mali čovek je bio uz vas tokom celog puta i beskrajno vas voli", napisala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

"Nemojte žuriti. Budite nežni prema sebi, svom telu i umu. Zapamtite da se još uvek oporavljate i ne zaboravite da podsetite i druge oko sebe na to. Slavite svoje novo telo", dodala je ispod objavljene fotografije koja je brzo postala viralna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

U jednoj od objava, Džesi je podelila i svoju ličnu priču, kako su joj lekari pre nekoliko godina rekli da neće moći da ima decu. Odlučila je da promeni ishranu i način života, a rezultat toga je bio trudnoća koju je izgubila 2021. godine. Nakon toga, u septembru 2022. godine saznala je da je ponovo trudna.

"Kao umetnik, ja sam to što sam u svom životu. Biti mama sada čini veliki deo mog identiteta i postojanja, i slaviću to u svakoj prilici", napisala je ponosna mama u jednoj od objava. Ime koje je odabrala za svog sina je Sky (nebo).

Komentari (0)
Loading