Džesi Džej otkrila sa kakvim izazovima se suočava deset dana posle porođaja: "Moji organi su se pomerili, materica se i dalje smanjuje"

Olja Jelić Vesti 21.06.2023 09:47 0

Mnoge mame su je razumele i podržale. Pevačica objavila sliku golog tela deset dana posle porođaja.

Džesi Džej

Printscreen/Instagram

Poznata pevačica, Džesi Džej nedavno se porodila i sredinom maja na svet donela dečaka. Redovno objavljuje na društvenim mrežama nežne trenutke sa bebom, kao i njena iskustva u ulozi majke. Jedna fotografija koju je objavila mnoge je iznenadila, ali i mnoge žene ohrabrila i podstakla da razmišljaju pozitivnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Naime, pevačica je objavila fotografiju svog golog tela deset dana posle porođaja. Dok je Instagram prepun savršenih tela, idealnih mama i preslatkih beba, Džesi Džej je htela da ohrabri mame i pokaže kako to u realnosti izgleda. U njenim rečima mnoge majke su se pronašle:

"Ovo pišem za sebe, ali i za sve druge kojima je ovo potrebno. Vaše telo je bilo tuđi dom devet meseci. Vaši organi su se pomerili i sada moraju da pronađu put nazad tamo gde su bili ranije. Tvoja materica se i dalje smanjuje, hormoni su ti ludi... Vaše telo radi najbolje. Iscrpljen si, ali si magičan. Vaše telo je proizvelo novi život. Mali čovek koji je sve vreme sarađivao sa vama na ovome i voli vas bezgranično", napisala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

 

"Ne žurite. Budite nežni prema sebi, svom telu i umu. Zapamtite da ste još uvek u fazi oporavka i ne zaboravite da podsetite one oko vas na ovo. Proslavite svoje novo telo'', dodala je ispod objavljene fotografije koja je brzo postala viralna.

Inače, pevačica je u jendoj objavi podelila svoju ispovest i napisala kako su joj lekari pre nekoliko godina rekli kako neće moći da ima decu. Odlučila je da promeni ishranu i da drugačije živi, onda je zatrudnela 2021. godine i izgubila bebu, a u septembru 2022. godine saznala je da je trudna.

"Ko sam ja kao umetnik to sam ja u svom životu. Biti mama je sada veliki deo mog identiteta i postojanja i slaviću ga u svakoj prilici." - napisala je mama u jednoj objavi, a za dečaka je izabrala ime Sky (nebo).

Komentari (0)
Loading