17:36 Zdravlje Simptomi raka dojke su često vidljivi, žene — nikako ne zanemarujte ove signale! Opaka bolest zagorčala život pevačici, evo u kojoj fazi ju je otkrila
13:39 Poznati Pati od srčane bolesti, imala spontani pobačaj, a sada ju je snašla nova muka: Poznatoj pevačici život zadao najveći udarac
16:39 Poznati Postala je majka u 40. godini iako su joj lekari rekli da se to nikada neće desiti: Pevačica je pokazala golo telo 10 dana posle porođaja
09:47 Poznati Džesi Džej otkrila sa kakvim izazovima se suočava deset dana posle porođaja: "Moji organi su se pomerili, materica se i dalje smanjuje"
12:40 Poznati Ostavili su je jer NIJE mogla da ima DECU: Doživela je NAJVEĆU bol, otkrila da boluje od teške bolesti i oprostila se od fanova
11:58 Poznati Poznata pevačica izgubila bebu: Otišla je na kontrolu i saznala da je BEBI srce prestalo da kuca
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina