Devedesetih je bila san svih žestokih momaka, a onda nestala sa scene: Danas je neprepoznatljiva, a evo čime se bavi

Olja Jelić Vesti 31.05.2023 13:38 0

Ksenija je bila veoma popularna devedesetih, ali nije se najbolje snašla u muzičkim vodama, pa je odlučila da promeni profesiju

Devedesetih je bila san svih žestokih momaka, a onda nestala sa scene: Danas je neprepoznatljiva, a evo čime se bavi

Printscreen/Youtube

Nekadašnja pevačica Ksenija Mijatović oduvek je govorila da je muzika njena najveća pasija. Početkom devedesetih godina se proslavila nizom popularnih pesama, ali se čini da ipak tu nije pronašla svoj pravi put.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Pokušavala je godinama da se uklopi u muzičke tokove, ali kada je shvatila da od muzike kojom se bavi ne može da živi, odlučila je da svoj život okrene u potpuno drugačijem smeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Civrić (@ivancivric)

 

Jedna u nizu promena bila je i ta što je u 38. godini upisala fakultet, i to psihologiju. Istakla je da joj nije bilo lako da donese odluku da napusti estradu.

- U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali, počela sam ceo život ispočetka - rekla je Ksenija u emisiji "Kec na jedanaest".

 

 

Uprkost tome što je znala da neće biti lako, Ksenija se upustila u avanturu zvanu studiranje u četrdesetim.

- U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju - ispričala je Mijatovićeva u pomenutoj emisiji.

 

 

Ksenija je još kao dete dobila virtilogo, a nakon završenog fakulteta odlučila je da krene da istažuje to autoimuno oboljenje, pa već neko vreme radi istraživanja baš na ovu temu.

 

 

Komentari (0)
Loading