07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
15:56 Poznati "Fina, slatka devojka koja je radila u salonu nameštaja": Ovako je izgledao život Bjanke Ćensori pre udaje za Kanjea Vesta
12:37 Poznati Silovali su je pred očima njenog muža: Nikada se nije oporavila od te traume, a na kraju je i obolela od opake bolesti
15:42 Poznati Sa 10 godina radili su joj nešto nezamislivo: Imala je majku iz pakla zbog koje i dan-danas pati
13:06 Poznati Iza sebe ima 2 propala braka, brojne nagrade i večni trač: Najbolja glumica svoje generacije napunila 49 godina
08:03 Poznati Poslao je u smrt dva meseca nakon što je sa drugom dobio bebu: Za koban kraj zvezde svi krive njega
19:08 Poznati Nije ostvarila poslednju želju pred smrt: Životna priča Dare iz "Žikine dinastije", koju je cela Jugoslavija volela
18:03 Poznati Živi sa roditeljima, ne želi skupe satove i automobile, hoće normalnu svakodnevicu: Životna priča Karlosa Alkaraza, šampiona Vimbldona
16:27 Poznati Život ju je šibao, a onda je svoju bol pretočila u vrtoglavi uspeh: Životna priča Pamele Anderson nalik je filmskom scenariju
13:55 Poznati Preživela je teške traume, a onda se obračunala sa ocem: Ko je Marin le Pen, najutucajnija žena u Francuskoj?
13:12 Ispovesti Imala je masnice po celom telu: Zvali su je savršenom ženom, ali sve se promenilo u trenutku kada je nestala
17:44 Porodica "Majka me na rođenju poklonila jetrvi": Slavica sa 15 godina iz rodnog lista saznala zastrašujuću istinu
21:10 Lepota i Moda Tri modne greške koje dodaju 10 godina: Žene starije od 50 moraju da vode računa o ovome
20:40 Ispovesti "Sestro, nećeš se ti usrećiti pored njega": Mladoženja priredio šok scenu, mladi savetuju da pobegne dok nije prekasno!
20:10 Poznati Džordž Kluni postao predmet ismejavanja: Kažu da zbog 1 detalja izgleda 20 godina starije
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 19. april: Bikovi, posvetite se porodici, Vage će rešiti sve nesporazume, a šta je sa ostalima?
18:39 Poznati Da li se oni sve više udaljavaju od Čarlsa? Kejt i Vilijam doneli odluku koja se kraljevskoj porodici nimalo nije dopala