15:42 Poznati Sa 10 godina radili su joj nešto nezamislivo: Imala je majku iz pakla zbog koje i dan-danas pati
13:06 Poznati Iza sebe ima 2 propala braka, brojne nagrade i večni trač: Najbolja glumica svoje generacije napunila 49 godina
08:03 Poznati Poslao je u smrt dva meseca nakon što je sa drugom dobio bebu: Za koban kraj zvezde svi krive njega
19:08 Poznati Nije ostvarila poslednju želju pred smrt: Životna priča Dare iz "Žikine dinastije", koju je cela Jugoslavija volela
18:03 Poznati Živi sa roditeljima, ne želi skupe satove i automobile, hoće normalnu svakodnevicu: Životna priča Karlosa Alkaraza, šampiona Vimbldona
16:27 Poznati Život ju je šibao, a onda je svoju bol pretočila u vrtoglavi uspeh: Životna priča Pamele Anderson nalik je filmskom scenariju
13:55 Poznati Preživela je teške traume, a onda se obračunala sa ocem: Ko je Marin le Pen, najutucajnija žena u Francuskoj?
13:12 Ispovesti Imala je masnice po celom telu: Zvali su je savršenom ženom, ali sve se promenilo u trenutku kada je nestala
17:44 Porodica "Majka me na rođenju poklonila jetrvi": Slavica sa 15 godina iz rodnog lista saznala zastrašujuću istinu
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
17:43 Ispovesti Ova devojčica godinu dana nije videla svoju majku: Marjan iz Kotora podelio dirljivu priču o osmogodišnjakinji iz Katmandua, zastaje knedla u grlu!
21:28 Ispovesti Ovo treba da vide sve žene u Srbiji: Beograđanke izvele drugaricu da proslave njen 87. rođendan i pokazale kako izgleda iskreno prijateljstvo (VIDEO)
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli